Żużel. PZM Warsaw FIM SGP of Poland prawie wyprzedane

Zdjęcie okładkowe artykułu: Materiały prasowe / Ostatnie 3250 biletów na GP w Warszawie
Materiały prasowe / Ostatnie 3250 biletów na GP w Warszawie
zdjęcie autora artykułu

16 maja odbędzie się inauguracyjna runda cyklu Grand Prix na PGE Narodowym. Do końca roku trwa pierwszy etap sprzedaży biletów na 2020 PZM Warsaw FIM Speedway Grand Prix of Poland. Aktualnie pozostało jeszcze 3250 wejściówek na te zawody.

W tym artykule dowiesz się o:

Na nieco ponad 170 dni do imprezy, która już po raz szósty zagości na PGE Narodowym w Warszawie pozostały już tylko pojedyncze bilety na pierwszym łuku w wyższej części trybun, a także miejsca na drugim łuku. Do 31 grudnia prowadzona jest sprzedaż w ramach pierwszego etapu, w którym bilety są tańsze. Praktycznie nie ma już szans na zakupienia większej liczby biletów VIP GOLD i VIP SILVER.

CENY BILETÓW 2020 PZM WARSAW FIM SGP OF POLAND do 31.12.2019:

KAT. VI 29 PLN - brak biletów KAT. V 59 PLN - dostępne bilety KAT. IV 69 PLN - dostępne bilety KAT. III 79 PLN - dostępne bilety KAT. II 89 PLN - dostępne pojedyncze bilety KAT. I 129 PLN - brak biletów PREMIUM 199 PLN - brak biletów VIP SILVER 649 PLN - dostępnych ok. 15 biletów VIP GOLD 749 PLN - dostępnych ok. 50 biletów Niepełnosprawni 49 PLN + 1 PLN opiekun

Sprzedaż internetowa TUTAJ. Punkty sprzedaży bezpośredniej EMPIK i KOLPORTER. Gdyby okazało się, że do dyspozycji będą jeszcze bilety w styczniu 2020 roku, to będą one droższe o 10 zł.

Biuro PZM-Travel przygotowało dla kibiców specjalne oferty pakietowe składające się z zakwaterowania w warszawskich hotelach różnych kategorii (1-4 gwiazdki) oraz biletów wstępu na PZM Warsaw FIM Speedway Grand Prix of Poland. Więcej informacji: tel. 228498449, 228496904, www.pzmtravel.com.pl.

Zobacz też: Żużel. Prezes PZM o L-4 kadrowiczów, zmianach w Grand Prix i możliwym wprowadzeniu KSM. Świat nie jest czarno-biały Żużel. Motoarena to już kawał historii cyklu Grand Prix. Dziesięć turniejów w Toruniu spięło się piękną klamrą

Źródło artykułu: