blokujZmarzlik sie nadaje na lige w GP jedzie piach
Grand Prix Danii w Horsens
11 czerwca 2016, 19:00
blokujZmarzlik sie nadaje na lige w GP jedzie piach
blokujDorośli panowie pokazali mu gdzie jest
blokujPisze to od początku sezonu, to uważają że głupoty pisze bo dzisiaj Zmarzlik miał odpalić i pojechać po medal, dlaczego tak uważam? Bo Bartek nie ma głowy, i dzisiaj to pokazuje. Ja nie twierdziłem że on nie zdobędzie medalu, ja twierdzę że szans nie ma na utrzymanie. Zobacz Pawlickiego, jest szybki, piekielnie szybki, ale też słaba głowa, bez presji jechał jak chciał z każdym.
blokujdzisiaj masz dzień konia. bijesz w punkt kibiców z Gorzowa
blokujAle ja mu kibicuję, tylko pisze że szans nie ma się utrzymać bo to nie ta liga, to oni się wkurzają, w Cardiff (maks 5 pkt Zmarzlika) oni też przejrzą na oczy, że to nie ta liga.
blokujok.ładnie i z gracją "gasisz" zapatrzonych w Piszczałę.poziom ligowy opanował ale w SGP jest dużo nauki dla niego
blokujA liga polska to ktora liga? Kto by sie przejmowal tym objazdowym cyrkiem?
blokujDzikodem out
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.