blokujI zapanowala cisza wsrod gorzowskich kibicow....
Grand Prix Danii w Horsens
11 czerwca 2016, 19:00
blokujI zapanowala cisza wsrod gorzowskich kibicow....
blokujJa się cieszę :)
blokujto nie ważne.Magic to jest prawdziwy lider Polaków
blokujZmarzlik wyzej w klasyfikacji od 3 krotnego mistrza swiata Pedersena. Junior Stali Gorzow!!! Buziaki dla hejtow bucole
blokujdo kogo to piszesz?do mnie?czy jak?
blokujTyle że Pedersen jest taki wolny że to żaden zaszczyt :D Janowski ma klasę na tytuł mistrza, Bartek tej klasy nie ma. Janowski niech zdobędzie ten pieprzony tytuł, ma coś do udowodnienia.
blokujhaha Nicki dziś pokazał w jakiej jest formie więc nie ma czym się chwalić no sory haha zobacz gdzie jest Janowski w klasyfikacji buziaki dla ciebie bucolu
blokujTo prawda ale smutne dla Was,że sra pod siebie w lidze.To może się źle skończyć niestety...
blokujprzestań bredzić.najwyżej będziemy mieli baraże z Orłem Łódź.pasuje???
blokujKto by się ligą przejmował, liga jest w niedziele, a w sobote jest GP. Wy tam się w Gorzowie martwcie żeby wasz Bartek się nie załamał.
blokujŻebyś ty się niebawem nie załamał kolego, nikt już nie bierze cię poważnie
blokujNic się nie załamie. Zmotywuje się jeszcze bardziej.
blokujja tam się o Stal nie martwię bo idą na finał jak Titanic na lodowiec
blokujNiech idą, my w Toruniu będziemy mieli mistrza świata na żużlu. Torunianin idzie po tytuł i to nas cieszy
blokujZmarzlik i Zmarzlik i Zmarzlik i Zmarzlik i Zmarzlik i Zmarzlik i Zmarzlik i Zmarzlik i Zmarzlik i Zmarzlik i Zmarzlik - boisz się go
blokujNie jest w stanie zagrozić Holderowi w walce o tytuł, nie ta półka.
blokujA i pudło!! :D
blokujKto jest z Torunia ???
blokujJa dojdzie to niech husteczki po sobie wyrzuci. Torun zawsze na mistrza idzie i jak to sie konczy:D
blokujw 2012 roku już Holder pokazał raz że jest najlepszy :)
blokujNicki już 3 razy pokazał że jest najlepszy
blokujTai już 2 razy pokazał ze jest najlepszy
blokujHaha. Ale naiwny jesteś. Z choldera taki Torunianin jak ze Magica Australijczyk.
blokujDokładnie
blokujZłość was zżera że mamy Holdera, a wy jakiś Zmarzlików. Taka prawda.
blokujJutro wylądujesz na ziemi :) a dokładnie w Rybniku
blokujCzekaj czekaj z 30 ostatnio chyba w Gw nie wyszliscie. W takim wypadku wolimy miec "jakis zmazlikow"
blokujCzłowieku co ty masz do bartka to jest najlepszy zawodnik w ekstralidze
blokujWypi*dalaj do australi aborygenie
blokujDaj spokój. :)
O niebo wolabym w Stali mieć Dudka. Co nas obchodzi Holder.
Co Wy macie z tego że dobrze się prezentuje w GP.
blokujPamiętam jak Motoarena oszalała w 2012, niezapomniane uczucie.
blokujMotoarena oszaleje jakby Paweł zdobył MŚ.
Holdera pamiętam w tamtym roku to część kibiców już nie chciała oglądać w Toruniu.
blokujPewnie wtedy waliłeś ko*ia
blokujMaja kluche na monitorach po gp , tylko ze dla Torunia malo z tego maja profitow;D dobrze wychodzi im szybkie zbieranie manatek czyt. Zielona Gora;D
blokujŻal dupe ściska, że Zmarzlik może Chrisowi motor czyścić? Hehe.
blokujW tym sezonie tego nie widac a liczy sie tu i teraz:D
blokujZapomniał dodać, że chodzi o GP, do was trzeba pisać wielkimi literami. Zapraszamy poza tym F16 na MA. Zobaczymy jaki będzie kozak.
blokujNo ok, poczekajmy spokojnie do meczu i może nie wyrokujmy jak będzie?
blokujDokładnie, Bonus jest wasz, ale mocno wierzę, że was pokonamy.
blokujJa też tak sądzę, ale wszędzie się jedzie powalczyć
blokujMoże zaskoczymy was torem xd
blokujMoże, macie prawo jako gospodarz. My nie mówimy, że wygramy, a Wy odgrażacie się, jaki to cienias Zmarzlik będzie. Może i będzie, ale jesteś pewny?
blokujOczywiście, że nie jestem. Pewny to jestem, że wygra juniorski. Stary, ja naprawdę mam w sobie sporo pokory. Nigdy nie napiszę, że na pewno wygramy. To jest sport. Zobaczymy jak jutro pojadą. Co zaprezentują na wyjeździe. Meczem z wami będę się martwił w sierpniu. Tak na marginesie to wybieram się na urlop do Torunia i na pewno będę na tym meczu.
blokujJa tylko nie rozumiem tej waszej niechęci, wręcz nienawiści do Zmarzlika. Co ten chłopak wam winien?
blokujJa mogę napisać tylko w swoim imieniu. Ja nie lubię go za agresję na torze, że jego chora ambicja powoduje, że nie odpuszcza nawet rodakom (patrz wprasowanie w bandę Pitera w Wawie) Że jak tylko przegra start to za wszelką cenę i po trupach chce wyprzedzać. Po prostu nie znoszę czegoś takiego. Z tego samego powodu nie trawię Pedersena, Kildemanda czy Doyle'a
blokujTo nie jest chora ambicja, to jest po prostu niekiedy zły dobór środków osiągania zamierzonego celu, który jest u Bartka jasny: Chcę być najlepszy
blokujZapytam jeszcze raz. Ile razy Bartek został wykluczony w karierze za spowodowanie upadku? Ile otrzymał ostrzeżeń za niebezpieczną jazdę? Ilu zawodników odniosło po jego faulu kontuzje?
blokujRozumiem, że to pytanie retoryczne?
blokujNie. Ja znam jeden przypadek. Ale skoro to taki agresor, to pewno znasz ich więcej.
blokujJa nie robię statystyk ale wykluczenia miał minimum 2. W samej Wawie w 6 biegach w 3 jechał na granicy faulu. Z Jędrzejakiem pojechał jak ze śmieciem. Raz na 2-3 mecze szuka nogą kontaktu z rywalem. Dziś też z Dunem pocisnął bo był wolniejszy. A popatrz na walkę Holdera z Janowskim. Można było walczyć czysto? I jeden i drugi mógł rywala wkomponować w bandę a jednak tego nie zrobili. Chora ambicja inaczej tego nazwać nie umiem.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.