blokujWitam.
Jestem kibicem rybnickiego klubu o dawna ,przeszło 30 lat. Nie przepadam za młodym Woryną a także za obecnym prezesem Mrozkiem. Przeczytawszy dzisiejszy list Jacka Rempały muszę stwierdzić dwie rzeczy z którymi się zgadzam.1. "" Nie okazał skruchy, nie był w szpitalu, nie przeprosił nas do dzisiaj. Nawet nie przyszedł powiedzieć, że jest mu przykro. A udziela wywiadów, pokazuje się w internecie, nie wygląda na załamanego psychicznie. A my nie mamy syna.""
2. ""Gdy Krystian był w szpitalu, walczył o życie, powiedziałem za namową menedżerów, żeby nie oskarżać Kacpra Woryny, prosiłem o wsparcie dla niego. Teraz bym tego nie zrobił. Zabolało mnie, że na drugi dzień pojechał na zawody. Gdyby cierpiał, to by nie wsiadł na drugi dzień na motor i jechał - mówi ze złością. ""Panie Mrozek ,pan był na pogrzebie . Dlaczego nie zabrał pan tego młokosa ze sobą ? Uczestniczenie w pogrzebie osoby współwinnej i przeprosiny nad grobem to najlepsza forma pojednania ,pomimo niewiadomej sytuacji jaka mogła powstać !
Teraz widać o co najwięcej pretensji ma Jacek R.
Podobno wyjazd odradzał mu psycholog . Ja bym tego psychologa odesłał do innego psychologa a idąc dalej to na przeciwną stronę Gliwickiej.
Sprawa następna to pytanie ? Dlaczego po wypadku nie usunięto filmiku - wywiadu
"K. Woryna - Dziękuję nie słodzę " ?!?! Przecież ten filmik -wywiad stał się pożywką dla trolli ,by na każdym kroku krytykować Worynę za wszystko. I słusznie . Bo jak można być żużlowcem w trzech osobach , cieszyć się z rozwalenia jakiegoś auta grata , by na końcu chwalić się tatuażami . O czym to świadczy ? Aaa ,może człowiek myślący inaczej lub wcale nie myślący ?!
Sprawa następna , to avatar Woryny ,( taki szyderczy ,głupi uśmiech od ucha do ucha ,czapeczka z daszkiem na karku) ,który po tragicznym wypadku co dla niektórych kibiców, działa jak płachta na byka . Dlaczego nie został zmieniony ?!
Niestety ,tak klub i sam zawodnik działają aby podnieść swoją reputację po tragicznym wypadku . Tragikomedia tych ludzi ,tyle w temacie !
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.