blokujLegia grać!!
Wisła Płock - Legia Warszawa
30 lipca 2016, 20:30
2 : 3
relacja
blokujLegia grać!!
blokujkibicujesz legii a jesteś z gdanska? TO NIEZLY KIBIC Z GDANSKA HAHAHA Frajer a nie kibic
blokujLegia ma kibicow nie tylko w Wawie
blokujNie jestem fanem Legii. Tak w ogóle wolę żużel.
blokujkocham Legie i Unie Tarnow speedway
blokujFaceta nie masz i nie wiesz gdzie uczucia lokowac?
blokujooo masz mnie:)
blokujlepsze to niż kibicowanie pedalskim klubom
blokujChłopaki czy ta spinki jest Wam.potrzebna? Nie można na spokojnie.
blokujBitwa uliczna daje wiecej mozliwosci , nie kazdy jast medialny
blokujAle to chyba nie o to chodzi w życiu.
blokujw zyciu chodzi o to zeby Twoja kobieta była szczesliwa , ale obronic sie tez trzeba umiec
blokujJa.mam juz 2 dzieci. Rodzina jest najważniejsza. Czytam.nie raz to forum i nie rozumiem skąd tyle nienawiści
blokujJuż kiedyś dyskutowaliśmy o tym, ale faktycznie mogłeś zapomnieć przy tak spranym mózgu ;)
blokujZostaw sobie trochę prądu na prawidłowe sklecenie zdania :)
blokujO to chodzi.
I w tym jest siła Legii !
blokujDałem 2 koła na Legie. Nie będę Cię wyzywać. Pozdro.
blokujgrubo dales
blokujserio dałeś na legie? już mogłeś remis dać, albo na wisełke ;)
blokujNasi DPS w żużlu win i Legia x2. Oglądam żużel, tu zerkam na wynik. Liczyłem na remis lub lekki win Legii
blokujzaryzykowałeś Ci powiem.
blokujile bylo na Legie?
blokujNa Lechię tez zagralem:)
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.