blokujPowiem, tak albo mecz został sprzedany, albo znowu robiono machlojki z torem
Stal BETAD Leasing Rzeszów - Renault Zdunek Wybrzeże Gdańsk
4 września 2016, 13:45
30 : 59
relacja
blokujPowiem, tak albo mecz został sprzedany, albo znowu robiono machlojki z torem
blokujTylko po co? Zapytaj się samego siebie. Po co? Zrób sobie spacer i znajdź trochę oleju, który można wtłoczyć do głowy. Pzdr!
blokujPewnie kasy nadal brakuje, a nie ma po co jechać, bo i tak finał nie dla nas w tym roku.
Nabije się kabzę za bilety, na pensję pójdzie mniej i fajrant. Wiem, brzmi to idiotycznie, ale tak samo nie wierzyłem w zeszłym sezonie, teraz spodziewam się wszystkiego.
blokujNie sądzę. To żenada. Chłopacy muszą się starać bo sponsor wymaga. W Krośnie dali radę to i u siebie powinni. Chyba zaxebali się torem.
Zaraz będą odrabiać straty. Tak myślę. Pzdr!
blokujRozwalili was w gda i dzis robia to samo cl w tym dziwnego??
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.