blokujNie rozumiem tego ubliżania Władkowi ..dzięki niemu srodowisko żużlowe pozbyło sie skorumpowanego sędziego ktory nie wahał sie drukowac meczu pod dyktando gospodarzy ..przypominam ,że ten 15 bieg to było tylko jedno ze zdarzen tego kuriozalnego meczu z powtarzanymi biegami gdy gospodarze przegrywali start czy też anulowania biegu po jego zaliczeniu i zakonczeniu.....im wiecej bedzie takich charyzmatycznych Prezesow tym sędziowie bedą sie bali wchodzic w układy i to jest plus, a nie powod do krytyki...co do intencji Wandy to wczoraj przeprosiłem za swoje podejrzenia i mimo ,że mam mieszana uczucia i według mnie ,to raczej brawura Łogaczowa była przyczyną wyniku, to nie bede drążył już tematu,a wszystkim opluwaczom Gollobow radze wziąsc łyka zimnej wody ..sezon Polonia odjechała najmłodszym składem w 1 lidze ,za niecałe 700 tys i to jest sukcesem ktory niepodważalnie zamyka usta krytykom...a co dalej mysle ,że niebawem sie dowiemy
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.