Agnieszka Radwańska pokonała 6:4, 6:1 Rosjankę Jekaterinę Makarową i awansowała do III rundy turnieju WTA Premier 5 rozgrywanego na kortach twardych w Wuhanie.
0 176 przeczytaj cały artykuł
Agnieszka Radwańska pokonała 6:4, 6:1 Rosjankę Jekaterinę Makarową i awansowała do III rundy turnieju WTA Premier 5 rozgrywanego na kortach twardych w Wuhanie.
0 176 przeczytaj cały artykuł
blokujKocie. Chyba lekko nie wypada z tymi dziećmi...
blokujZamieniłem na ludzi, żebyś spać mógł spokojnie :P
blokujHaniebny dowcip,
( a w zasadzie "dowcip").
Nie pojmuję, jak można zdobyć się na coś takiego. Obejrzyj sobie gimbazjalisto archiwalne filmy z getta. Były kręcone w celach propagandowych przez nazistów, pokazywali niedawno w Planete+ dokument ze spotkania z Niemcem, który był w tej ekipie. Były tez wypowiedzi świadków, którym puszczono materiały do tych filmów, niedawno odnalezione w archiwach. Oni przeżyli getto, byli wtedy dziećmi.
Wstrząsający dokument
blokujPrzepraszam wszystkich użytkowników za mój haniebny czyn, i oświadczam, że będę to brzemię shańbionego nosił do końca moich dni i obiecuję że jutro wyruszam na pielgrzymkę do Częstochowy, by choć w części odkupić moje winy,..oznajmiam również że będę szedł wyłącznie tyłem, a do plecaka załaduję sześć cegieł i frezarkę,.jeszcze raz przepraszam. jest mi po prostu wstyd.
blokujNapisz kiedy idziesz, to popatrzę na kotecka idącego tyłem
ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha
Miłego Kotecku, miłego :))
Dla Ciebie czapeczka :))
blokujChyba rzeczywiście Ci wstyd, jak tyle się nastukałeś :P
blokujCzekamy na codzienne relacje na żywo z pielgrzymki. Ilustracja graficzna mile widziana...
blokujGorzej dla nas, jak się okaże, ze w Świętym Mieście mieszka ;)
Z relacji ......... ;(
blokujNawet jeżeli mieszka (lub czasowo przebywa) w Częstochowie, to o ile nie jest mnichem Paulinem (w co wątpię), i nie mieszka w klasztorze, to musi tam jakoś dojść... Poza tym zwykle przedstawiał się jako Łodzianin...
blokujBędzie biegł ;)
I to na 4 łapkach ;)
Koteczek pójdzie w zaparte ha,ha,ha,ha,ha
Miłego Vivuś :))
blokujW świętej Łodzi,. 200 metrów od Twojej zakręconej Jerzuchny :P
blokujNo i widzisz jak wiele nas łączy ;)
W Łodzi zapowiada się świetne widowisko z początkiem października !!
Mówię o Festiwalu Światła :))
Może jakieś zdjęcia ?
Nagrany filmik ?
blokujCzęstochowa !!!
A nie ukrywam, że Kotecek vel sierściuszek mieszka o rzut kamieniem od Jerzyczka , to pikne jest ;))
Miłego :))
blokujChyba za kilka dni będę w przelocie w Twojej okolicy.... pozdrawiam z góry...
blokujW zasadzie sprawy rodzinne... ale to skomplikowane...
blokujChyba Ty jakieś kato-pisolskie(?)
Przeczytaj jeszcze raz, ja Cię nigdzie nie atakuje ani nie prowokuje. Jestem niczym tęcza na placu zbawiciela, reprezentuje radosc, pokoj i milosc. :)
blokuj"Nie przemyślał tego pewnie, wczoraj na antenie któregoś radia robił sobie żarty z Syryjczyków" ----jak to nie jest prowokacja to co?
blokujNo tak, moj blad zabrakło "ktos" przed "robil", nie moge juz edytowac wiec to niech bedzie sprostowanie. :)
blokujCzyli nie tylko ja mam takie kłopoty na SF :(
blokujW sensie jakie? :)
blokujNie mogę edytować !
Nie działa mi funkcja odpowiedzi pod artykułami :(
Nie mogę dawać lajków pod artykułami :(
Takie tam ;)
blokujNie moglem edytowac bo minelo 10 min, do tego czasu moge normalnie.
blokujNo to jesteś do przodu :))
blokujEdytowć nie, ale skasować możesz,.sprostowanie nie każdy przeczyta ,.prawda panie Lisek ? :P
blokujJak bede na lapku to usune, nie daje rady na komie. :)
blokujok
blokujJuż.
blokujTrzeba walczyć, edukować ,.może chociaż część da się jeszcze uratować :P
blokujMasz pecha i urodziles sie jakies 500 lat za pozno. :p
blokujWiększość tych dyplomów to badziewne licencjaty za kasę,. gdzie poziom tak wysoki., że dla absolwentów,. (a+ b) do kwadratu, to czarna magia :P
blokujWczoraj na TT jeden prosił o pomoc, bo nie potrafił rozwiązać córce zadania; a-b+c=?. ;p
blokuja kwadrat + 2ab + b kwadrat, zeby sie crzyjk nie smial. :)
blokujWystarczyło napisać (a+b)x(a+b) i by się nie śmiał , a tak to nie wiem :P
blokujNo takiego wzoru skroconego mnozenia to nie znam, moze sie brechac. :p
blokuj(a+b)x(a+b)=aa+ab+ba+bb=a kwadrat+2ab+b kwadrat ,..jaśniej ? :P
blokujZa pierwszym razem bylo wystarczajaco jasno. :)
blokujTrzymaj kciuczki za Jerzyka !!! :))
blokujSpóźniłem się. :(
blokujTo przez Ciebie przegrał ??!
blokujNa pewno nie, pewnie jeszcze nie wrócił do najlepszej formy po kontuzji i zdarzył się gorszy mecz. Będzie lepiej na pewno. :)
blokujMam nadzieję, że nie uraziłam ?!
To był żarcik ;)
Tez sądzę, że będzie lepiej :))
Miłego :))
blokujWolałem edukacje Pana Kleksa: "Suszyć, skruszyć, Zmielić, zwarzyć" i tak dalej i tak dalej. :p
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.