blokujJednak Karma wróciła. Holder dostał punkt i go stracił, teraz możemy jechać.
Grand Prix Australii w Melbourne
22 października 2016, 10:00
blokujJednak Karma wróciła. Holder dostał punkt i go stracił, teraz możemy jechać.
blokujBo Bartuś punktu nie dostał?
blokujtrolujesz teraz. Dołącz do swojego kolegi po szalu i żądaj usunięcia Pitera i Bartka z GP
blokujNie troluje przymóle,tylko jechał ostatni i punkt dostał za free
blokujwidzę nerwy puszczają. Kończą się argumenty zaczynają się wyzwiska. Dajesz dalej. Pokaż swoją klasę:)
blokujCzasem nic nie wspominają tylko o Ksysiu i Zengim bo ślinotok zmiesza się z głupotą.
blokujNie pisałem o biegu z Piterem,tylko o tym w którym przyjechał ostatni,a dostał za niego punkt.Kapito?
blokujTo niech kastrat tez ten punkt odda:))))) Badz sprawiedliwy!:)
blokujOjeja ale mnie pocisnales:) Zostales idolem Kacperka:)))))
blokujJeszcze placzesz.
blokujMacius przestan, zaraz cie Kacperek przytuli, naprawde:) Nie smuc sie:)))) Prosze:)
blokujHahah ciebie przytulal ojciec tadeusz. :)))
blokujTak? WOW, jakaz to cenna informacja:)))) dzieki za info:)
blokujA Ty nadal z pryszczatym dzieciakiem dyskutujesz jak równy z równym ;)))
blokujNo i blok !!!
blokujMasz kare dal ci bloka hahaha
blokujW zbowidzie chowany:)))))))
blokujJestes:)))
blokujBracie, nie odpowiadqaj na głupoie prowokacje.
Zacznij trening przed Derbami.
Jeden kielon za moje zdrowie poproszę.
blokujNo i git
Brawo Bartek.
Brąz też jest niezły jak na debiut GP
blokujdokładnie
blokujPewnie ze tak Maras:)
blokujw następnym sezonie z Patrykiem sobie odbiją :)
blokujMam nadzieje, że Polacy z lubuskiego obstawią Podium w 2017
blokujMogło być lepiej, ale nie nazekajmy.
Bartek, Bartek, Bartek.
blokujA,zaraz coś o mnie.Czy już było?
blokujHahahah
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.