blokujna stronie przeglądu napisali ze blisko podpisania kontraktu jest Kosciuch i ze szukają kogos w miejsce Pedersena
Polonia Piła zakontraktowała czwartego seniora na przyszłoroczny sezon. Po Wadimie Tarasience, Adrianie Cyferze i Michale Szczepaniaku, kontrakt z piątą drużyną Nice PLŻ parafował Tomasz Gapiński.
0 123 przeczytaj cały artykuł
blokujna stronie przeglądu napisali ze blisko podpisania kontraktu jest Kosciuch i ze szukają kogos w miejsce Pedersena
blokujprzeglądem bym sie nie sugerowal ale wyglada na to ze Gapa jest za Kurtza?
blokujjako kibic w du*pie mam Kurtza, ktory na pierdniecie Leszna spakuje walizki.. a My mamy mu pozwolic sie uczyc naszym kosztem.
blokujCos w tym jest ale wiesz jak Cyfer pojedzie swietn sezon to tez wroci do Gorzowa.
blokujMusiałby chyba znaleźć się w ścisłej czołówce ligi, bo spójrz jaki Stal ma konkretny silny zespół.
blokujCiekawy jestem co masz na myśli pisząc, że uczy się naszym kosztem. To chyba normalne, wielu zawodników buduje lub odbudowuje swoją formę na zapleczu EL (Doyle, Kildemand przypomnij sobie gdzie zaczynali już nie wracam do dalekiej przeszłości), a co do Kurtza chłopak starał się jak mógł stąd te taśmy (brak doświadczenia), pojeździ jeszcze rok, dwa i tyle go I liga będzie widzieć.
blokujlepiej za Kurtza niż za Kosciucha. tylko kto tym obcokrajowcem będzie?
blokujKrążą słuchy że HOugard/Ljung. Bo Kylmaekorpi chce duzo za podpis. Zobaczymy ile z tego bedzie. Kylmaekorpi chcial do Ekstraligi, tam sklady praktycznie pozamykane i zostanie mu 1 liga a do Piły mu najblizej i często tu trenuje. Szczerze mowiac stawiam ze to będzie Hougard bo Krakow ma długi.
blokujHougard to naprawdę wzmocnienie, z takim skladem można powalczyć o pierwsza czworke, o ile wszyscy pojada na poziomie z tego roku, albo lepiej. Ljung to poziom Bjarne czyli żadne wzmocnienie. Kylmaekorpi jest najlepsza opcja na sezon lub dwa, a Hougard to melodia przyszłości. Wszystko zalezec będzie od kasy i koncepcji.
blokujPatrick zaklepany w Tarnowie z Czaja na rez.
blokujSłowo zaklepany nie istnieje. Przyklad Łodzi. To wychodzi na to ze Kylmaekorpiemu zostanie Gdansk,Piła,Krakow, Rzeszów,Łódź ?
blokujZgodzę się z Tobą, że Hougard czy Kylmaekorpi to wzmocnienia do naszej obecnej czwórki i tylko oni (no może jeszcze Andersen, ale pan Witek piątego już asa z rąk nie wypuści). Ja nieco obawiam się seniorów, niby mocni i fajni zawodnicy ale pewne obawy zapewne każdy ma. Tarasienko bardzo kiepska końcówka, Szczepaniak miał życiowy sezon, czy go powtórzy...Cyfer może okazać się drugim Dolnym obaj w EL na podobnym poziomie, a Gapiński statystycznie odbiega od Kościucha czyli osłabienie. To oczywiście wróżenie z fusów, ale tego nie możemy wykluczyć.Więc jeśli wzmocnimy się którymś z powyższych obcokrajowców to pozostali będą chcieli im dorównać, ktoś musi to towarzystwo rozkręcić. P.S. bez kontraktu jest AJ, a to zawodnik już raczej na I ligę.
blokujAJ może być za drogi dla Piły. jest jeszcze Watt, Batch, Masters. osobiście wolalbym dwóch ostatnich. już raz pisałem ale się powtorze Kenni Larsen.
blokujCzy za drogi ??? Pamiętasz jak pan Heniu wyłożył na Pawlickich, ja nie mogłem w to uwierzyć. A Jonsson na 100% zejdzie z ceny.
blokujbędzie musial zejść z ceny ale czy az tyle bo jednak to jest przepasc cenowa. w ekstralidze dostawal za punkt pewnie około 4000 a w Pile na ile może liczyc?
blokujno jeśli tyle, to niech zapomni :)
blokujna twoja piła jest troszke info.Kurtz zostaje Kosciuch dostal sporo ofert ale mozliwe ze zostanie,Dolny idzie do 2 ligi a szanse na juniorce dostanie Kacper Grzegorczyk.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.