blokujGrudziądz to tylko bedzie druzyna swojego toru wyjazdy jak co roku baty
Podsumowujemy okno transferowe, w którym punktujemy najlepsze i najgorsze posunięcia klubów na giełdzie. W MrGarden GKM hitem było to, że szybko udało się zatrzymać stary skład, kitem może się okazać bezskuteczne polowanie na gwiazdę.
0 115 przeczytaj cały artykuł
blokujGrudziądz to tylko bedzie druzyna swojego toru wyjazdy jak co roku baty
blokujpowiedział kibic drużyny, która wygrywa na wyjazdach. I tak byli lepsi od was
blokujTy tam na forum 2 ligi idz ciekawe czy jeszcze światła świeca i czy beczka kaze całować buty
blokujOdezwał się Rybnik kutry wygrał wszystkie mecze na wyjazdach do 30. Spójrz na swój ogródek bo nie było nic lepiej a zanosi się ze będzie jeszcze gorzej
blokujI po co wogole ten temat to jest ich sprawa kolego a nie nasza
blokujWole baty na wyjeździe niż gwiazdeczke Nikusia czy Żagara,w druzynie ma panować dobra atmosfera
blokujI tu masz rację kolego. Pozdrawiam
blokujżal d... ściska, patrz na swoje podwórko.
blokujNo i...? Zresztą poza Toruniem aż tak źle nie było. W Poznaniu i w Tarnowie byliśmy nawet o krok od wwiezienia punktów, więc nie pisz głupot.
blokuj"Tu nie chodzi o to, czy chodzę czy też nie, ale ja daję kasę na ten gów...niany klub, który ma w głębokim poważaniu własnych kibiców i zawodników (oczywiście tych najmłodszych). Jeżeli już to dam kasę młodemu chłopakowi ze szkółki grudziądzkiej pod warunkiem, że nie podpisze kontraktu w Grudziądzu, bo go zmarnują. Klub z Grudziądza może zapomnieć, że za rok dam na taką farsę kasę. Jestem uparty i jak ktoś mnie wkur... to ma już przekichane. KONIEC!!!!!!!!!!"
"A ja osobiście mam w głębokim poważaniu działaczy klubowych, którzy w du...pie mają swoich kibiców i sponsorów. To co wczoraj się stało ostatecznie wyleczyło mnie z żużla. Żona się cieszy, bo przynajmniej nie wydam kasy na drugi rok na takie coś, co widziałem wczoraj. Nigdy jeszcze po pierwszym biegu nie wyszedłem ze stadionu. "
Twoje wpisy (tak dla przypomnienia)!
blokujO co tobie chodzi, czy też pływasz w swoich idiotycznych wpisach, czy faktycznie chcesz, żeby sponsorzy przez kogoś takiego ja ty odchodzili z klubu. Zastanów się i nie pisz bzdur.
blokujTe baty dały nam w ostateczności 5 miejsce w podobno najsilniejszej lidze świata . Nieźle jak na tak małe miasto i na 5-6 melonów w kieszeni :)
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.