blokujJanusz pewnikiem będzie dobrym"duchem"druzyny,bedzie miał duzy wpływ na Smektałę i Kuberę.Tylko jechać!:-)
Budżet sponsorski Janusza Kołodzieja na pewno nie ucierpi po przeprowadzce do Leszna. Zawodnik ma problem bogactwa. Nie wszystkim może sprzedać reklamę.
blokujJanusz pewnikiem będzie dobrym"duchem"druzyny,bedzie miał duzy wpływ na Smektałę i Kuberę.Tylko jechać!:-)
blokujTak jak w sezonie 2011,oby bez kontuzji
blokujWitam:)chwilka po 12h w pracy-ale o Janku to musiałem słówko napisać:-)pozdro
blokujDzięki Pawełku,życzę Ci udanej końcówki niedzieli:)
blokuj)))zrobię wszystko co w mojej mocy by tak się stało jak piszesz tylko Arturo,z mocą mogą być kłopoty:-))))again pozdro!
blokujTHANK YOU MY FRIEND:):):)
blokujCzolem .."dwa" slowka jesli mozna ! Jasko , bedzie jednym z najwazniejszych wierzchowcow w leszczynskiej stajni ,ktorzy Unie do majstra ..dowioza. Pozdrowka dla Ciebie i ...poglaskaj swojego czworonogiego ulubienca od eddego , bo nie ma wiekszego Przyjaciela wsrod zwierzat niz ...ukochana ..psinka !:)))P.S my tez taka mamy i ona w chacie ..rzadzi !:)))D
blokujWitam!:) z kilku godzinnym opóźnieniem zagiglałem psisko jak trza w Twoim imieniu:-)bo jak wszystkim wiadomo pies to tez człowiek a spaniele są.....może tak są psy i spaniele(tak mawia weterynarz)Co zaś do roli Janka to cytując klasyka"niech się stanie według słowa Twego":-))
p.s. 15.02 moje psisko 10lat skończyło,impra była setna!!cokolwiek to znaczy:-)
blokujDzieki i ...najlepszego !:)))
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.