blokujNo ale wg kibica stali 1 Tarasienko to betoniarz i nic nie pojedzie a Cyfer to kevlar :) brawo chłopaki miałem obawy o wynik a nasi juniorzy muszą brac się do roboty.Ale ja was zapewniam oni jeszcze punkty będa robić ;)
Euro Finannce Polonia Piła wygrała w piątek inauguracyjny mecz Nice 1.LŻ na torze w Rzeszowie 47:42. Pilanie swoje zwycięstwo zawdzięczają czwórce: Norbert Kościuch, Wadim Tarasienko, Adrian Cyfer, Tomasz Gapiński, która zdobyła aż 47 punktów!
0 182 przeczytaj cały artykuł
blokujNo ale wg kibica stali 1 Tarasienko to betoniarz i nic nie pojedzie a Cyfer to kevlar :) brawo chłopaki miałem obawy o wynik a nasi juniorzy muszą brac się do roboty.Ale ja was zapewniam oni jeszcze punkty będa robić ;)
blokujbo to betoniarz tor nie był przyczepny . był bardzo twardy . tylko że miał sporo kolein . nie macie pojęcia o torze .
blokujJasne, że beton był. Kurzyło się pod Niebiosa.
blokujnie był beton to był tor odsypujący się nie kurzyło się bo temp. bliska zeru i wilgoć siedziała na torze . jego problemem były koleiny a nie przyczepnośc .
blokujto czym wytłumaczysz problemy Cyfera w jego ostatnim starcie?
blokujPomalutku do Celu .
blokujjaki problem . sory ale ostatniego biegu już nie oglądałem bo szedłem powoli do samochodu .
blokujkibic sukcesu..... KRAWACIARZ
blokujKto Ci prawo jazdy wydał ? buhahahahahah
blokujJeśli masz kartę rowerową to w kierunku swojego pojazdu w Wielkanoc pobiegniesz po dwunastym.
blokujPrzestań opowiadać bzdury chłopie Stachyrze było na reke że taka pogoda była i te dziury na drugim łuku dobrze że bidnego Harrisa motor osłonił bo Cyfer by z niego dżem zrobił.Zamiast zawodnicy prowadzić motocykl to motor ich woził po całym torze a młodzi po licencji to bandy prostowali na łukach tor można zrobić przyczepny nikt nie mówi że nie ale takie gówno przygotować to naprawde ręce opadają
blokujtor był zły . tutaj masz rację tylko że tor robiła pogoda , stachyra i komisarz . wyszło fatalnie . koleiny szyną sprawiły że nie było czego oglądac .
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.