blokujBrawo Mona i brawo dla autora za artykul. Tak grac! Tak pisac! Tak trzymac!
Mona Barthel została mistrzynią turnieju WTA International w Pradze. W finale Niemka pokonała 2:6, 7:5, 6:2 Czeszkę Kristynę Pliskovą.
blokujBrawo Mona i brawo dla autora za artykul. Tak grac! Tak pisac! Tak trzymac!
blokujWidziałem mecz, dobrze się oglądało.
W 2. i 3. secie jakbym widział psującą Karolinę, a nie Kryśkę:-)
Podobne skubane są do siebie, że hej!
Bliźniaczki, czy co? :-)))
A dla szczęśliwej i wzruszonej do łez Mony - wielkie brawa!
blokujA ta nasza Iga po jakiejs nerwowej zapasci w drugim secie w trzecim szybko wyszla na 5:0. Jest final w Gyor!
blokujOooo, nawet nie wiedziałem.
To świetna wiadomość:-)
blokujWspanialy powrot Mony po latach. Piekny powrot, a przeciez musiala tutaj zaczynac od kwalifikacji. Ona tu dzisiaj grala osmy mecz z rzedu! Pokonala trzy Czeszki, w tym Strycowa i Pliskova, w ich najwazniejszym rodzimym turnieju, gdzie Czeszkom pomagaja sciany. Spokojnie rozpracowala Giorgi, ktora szla na fali wielkiego sukcesu, bo wczesniej sensacyjnie wyeliminowala turniejowa gwiazde, Karoline Pliszke. Nikt chyba tu na skromna Mone nie stawial, ja tylko niesmialo trzymalem kciuki pamietajac, ze juz dawno nie wygrala dwoch meczow pod rzad... A tu wygrala ich osiem!
blokujPowiem Ci, że też jestem zaskoczony jej postawą na kortach Pragi i cieszy mnie jej wygrana.
Teraz jednak skupiam uwagę na meczu Jurka i bardzo liczę na jego wygraną, chociaż mam świadomość, że łatwo z Herbertem nie będzie.
Oby Juras wygrał!
blokujJerzyk z Herbertem zaczyna tiebreaka pierwszego seta (od miniprzelamania). Przeniesmy sie pod http://sportowefakty.w...i-w-kwalif
blokujTak wiem. Cyferki oglądam, ale nie znalazłem nigdzie transmisji.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.