blokujNie wiem dlaczego ale lepiej kibicuje mi się Dudkowi niż Zmarzlikowi, Pawlickiemu czy Janowskiemu. Wszystkich bardzo cenię, ale Dudek to taki swój gość, taki Kołodziej :)
Patryk Dudek przeszedł drogę z piekła do nieba. W połowie sezonu 2014 został zawieszony na rok za doping. Wrócił na tor i rok temu wywalczył awans do GP. Tegoroczny cykl rozpoczął od trzeciego miejsca i był polską rewelacją turnieju w Słowenii.
blokujNie wiem dlaczego ale lepiej kibicuje mi się Dudkowi niż Zmarzlikowi, Pawlickiemu czy Janowskiemu. Wszystkich bardzo cenię, ale Dudek to taki swój gość, taki Kołodziej :)
blokujDOPINGOWI W SPORCIE, MÓWIMY NIE !!!
blokujA jak napisał prawdę o prywatnym żuciu Jancarza to wszyscy na Ostafa skakali.
PO prostu ma cały rok na pisanie takich tekstów, a nie w przeddzień sportowyćh świąt. Tylko, że on na żużlu się nie zna, a żużlowcy nie chcą z nim gadać, bo nim pogardzają. Zwykła hiena bez kompetencji. Brak kompetencji nadrabia bezczelnością.
blokujTo niech robi beczki
blokujpijakom na forum też mówimy NIE !
blokujTypowy Ruchol,wiecznie zachlany
blokujNie przesadzaj :) Chcesz forum zlikwidować ? :)
blokujnie wszystkich ale ludzi piszących po alkoholu to tak :)
blokujA to dobre by było :) Chcesz napisać posta na syfach a tutaj nagle przed napisaniem ktoś do drzwi puka :) Otwierasz a tam gościu z alkomatem .... ma Pan 0,00 możesz Pan napisać :) heheh Pozdrawiam
blokujWyluzuj chłopie. Zaczyna się weekend, to weź
blokujRuskom tym bardziej mówimy WON ZA DON.Oddaj Ukrainie Sewastopol RUSKI ZŁODZIEJU!!!!!
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.