blokujDawaj fredka Rybnik z toba
Grand Prix Polski w Warszawie
13 maja 2017, 19:00
blokujDawaj fredka Rybnik z toba
blokujZa rok napiszesz pewnie że już mu nie kibicujesz .
blokuj100/100
blokujNudzisz czlowieku
blokujTylko sie nie posraj
blokujOglądasz...Czy dymu szukasz?
blokujEj ej kibicuj kulturalnie.
blokujKolego to poprostu mu nie odpisuj !!! Prosta sprawa na takich. Pozrdro
blokujprześledź naszą dyskusje a zobzczysz jak kolega z Rybnika komentuje. A tak na marginesie gratuluję zwycięstwa z ostatniej niedzieli, już mielismy zwyciestwo w garsci a tu taka niespodzianka Stali. pozdro z Warszawy, choć sam jestem z Wrocławia i Sparty.
blokujAle tutaj kibicujemy naszym nie mieszamy tutaj spraw ligowych .Do cholery jasnej:)
blokujPolac Tobie !!!!! XD
blokujco tak słabo, stać cię na więcej, co słoma przeszkadza? To ja już twój koleś jestem? Przed chwila byłem psem, co też mi sie podoba.
blokujzałóż sobie drugie konto do hejtu i przestań robić wieś Rybnikowi .
blokujBrawo, bo Rybnik to fajne miasto i ludzie tam mieszkajacy też, tylko taka jedna zakała.
blokujNormalnie popieram twoje komenty bo trzymam też aby twojemu klubowi dobrze szło ale dziś pajacujesz!
blokujNie pierwszy raz .
blokujCwoku milcz bo smierdzi
blokujTaki "kibic" jakTy powinien pisać razem z redaktorem D.O felietony na stronach SF .
blokujCoś w tym jest ;)
blokujZamilcz czlowieku wkoncu i wypie...
blokujMax ty qrwa jesteś z klokocinia? . Zmień nick a później obrażaj wszystkich bo przynosisz wstyd Rybnikowi . Zmień na max klokocin
blokujKażdy ma swojego klubowego "Amona": D
blokujAle ile to można później piszesz ze jesteś z rybnika i wszyscy cie kojarzą z max em.
blokujA to też jest głupota, że na podstawie jednego typa opisują wszystkich kibiców z danego klubu;)
blokujno niestety
blokujDaj mu spokój niech kibicuje swojemu "Polakowi" xd
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.