blokujczego tak sie podniecacie żużel sie kończy jeszcze max 5 lat i nie bedzie komu jedzic
Grand Prix Polski w Warszawie
13 maja 2017, 19:00
blokujczego tak sie podniecacie żużel sie kończy jeszcze max 5 lat i nie bedzie komu jedzic
blokujbędzie ... masa chętnych jest...
blokujchętnych ale nie utalentowanych
blokujnie wiesz tego... byłem ostatnio na szkółce w Wawrowie i powiem, że szykują się następne perły...
blokujto mnie pocieszyłeś, to dobra wiadomosć:)
blokujjedyne co , to żeby im sodówa do głowy nie uderzyła jak było już nie raz w Gorzowie...
blokujto dlaczego nie przeprowadzono ostatniego egzaminu na licencje,, dlaczego np.Sparta nie ma szkółki?
blokujTy chyba nie wesz kto jest obecnie mistrzem świata i ile koleś ma lat :)
blokuja z kim będzie sie scigał?
blokujPrzeczytaj o czym dyskusja się toczy.
blokuj????
blokujniestety ale masz racje:(
blokujmylisz się
blokujbardzo bym chciał, ale dobrze wiesz, że coraz mnie chętnych na egzamin na licencje a ostatni z braku chętnych odwołano i nie wiadomo kiedy będzie nastepny, ile szkółek zuzlowych znasz?
blokujsą,są...troszkę pesymistycznie na to patrzysz kolego. w polsce jest w żuzlu kasa i będą chętni do jej wzięcia:)
blokujocenia na przykładzie Spartry i ostatnich informacji o egzaminie. Egzaminy które były wykazały natomiast bardzo słąbe przygotowanie adeptów zuzla.
blokujnie będzie źle kolego,jeszcze przez długie lata będziemy kibicować:)
blokujtrzymam za słowo;)
blokuj..uja tam ma racje, tego nikt nie wie co będzie kiedyś:)
blokujjak sobie przypomnisz dawne lata to młodzieży w [parku maszyn była masa.
blokujMamy zaplecze ekstra:)
blokujW lodówce
blokujoby tak było
blokujJak tam bomba? Ja caly czas ostro pracuje nad nią.
blokujmam trąbę jak ta lala:)
blokujA jak będzie dłużej to wąchasz moje skarpetki Ok?:)
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.