blokujTaki rozkoszny Aniołek i żadnej chętnej laseczki, która chciałaby go zdeprawować :( - Smuteczek ;D
blokujTaki rozkoszny Aniołek i żadnej chętnej laseczki, która chciałaby go zdeprawować :( - Smuteczek ;D
blokujNo grzeczny jestem teraz, żadne deprawowanie nie wchodzi w grę :)
blokujteraz
Słowo klucz :D
blokujTo poczekam aż wrócisz do swojej "normalnej" postaci, Z takimi lalusiami się nie zadaję :D
Powiedz mi na ucho przystojniaku. Wyrwałeś już jakąś laskę ? ;)
blokujTak na ucho to wyrwałem tutaj jakieś dwa lata temu.
blokujTeraz to już wszystko rozumiem. Niezła z niej prządka, skoro tak szybko owinęła sobie Ciebie wokół palca ;)
Próbowałeś dla zachowania pozorów trochę się "stawiać", czy od razu wywiesiłeś białą flagę ? ;)
Brakuje mi Twoich blogów. SyFy możesz olać, ale swoim talentem pisarskim mógłbyś się od czasu do czasu pochwalić, żeby koleżance zrobić przyjemność ;)
blokujJa jestem jak dzikie zwierze, nie da się mnie owinąć.
A co do pisania to chętnie, tylko nie mam o czym.
blokujNiemożliwe żeby człowiek z taką wyobraźnią jak Ty nie miał o czym pisać ;)
Będę Twoją Weną :D
blokujBardzo chętnie mianuję cię pierwszą muzą, ale nie wiem czy to coś zmieni :(
blokujByć Muzą, tylko dla bycia nią, to żadna frajda :(
Nie chcesz zrobić mi przyjemności, to wrócę do czytania komiksów ;)
http://www.juniorowo.p...06/sw4.jpg
blokujPorzuciłam wszelką nadzieję :(
Żegnaj mój Adonisie :(
blokujChyba Adonis ci się z Quasimodo pomylił :D
blokujNa tych zdjęciach, które trzymam pod poduszką, masz twarz cherubinka, a budowę supermena :D
Czyżbyś zrobił sobie operację plastyczną ? ;)
blokujZdjęcia kłamią okrutnie a z budowy supermena zostało piękne wspomnienie :(
blokujCześć Gazik... śpisz czy co robisz?
Bo wiesz, noc jest!
blokujJa śpię w dzień, w nocy poluje
blokujJa tyż
blokujTo prawda, zdjęciom nie wolno wierzyć.
U Ciebie ujęło mnie coś zupełnie innego. Bardzo mi tego brakuje :(
3maj się zdrowo i pamiętaj, że masz na świecie bratnią duszę.
blokujJuz praktycznie 3 ;) Choc i tak najważniejsze --> 'Future days' ;) Uciekam stad ostatecznie, pa :)
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.