blokujCzy koledzy z Łańcuta mogliby nakreślić formę Pana Sroki w poprzednim sezonie?
Marcin Sroka wraca do PLK. W czwartek został nowym koszykarzem Miasta Szkła Krosno, z którym związał się roczną umową. Dla 36-letniego podkoszowego jest to już 11. klub w karierze.
blokujCzy koledzy z Łańcuta mogliby nakreślić formę Pana Sroki w poprzednim sezonie?
blokujMoże nie z Łańcuta, ale pół Koszalina modliło się żeby się z wami dogadał;)
blokujCzy połowie Koszalina nie odpowiada jego poziom sportowy czy chodzi o coś innego ? :)
blokujSportowo się prowadzi ;)
blokujNo właśnie. Jak to jest z tym jego charakterem? Prawda to czy nie?
blokujOsobiście nie znam więc ciężko coś wyrokować. Jednak głosy z różnych stron kształtują wizerunek raczej "trudnego".
blokujSroka to walczak, fajnie się go oglądało w ZG...był wtedy moim ulubieńcem;)
Plotki głoszą, że lubił pobalować....cokolwiek to znaczy;)
Gdy odszedł z ZG, to i forma wyfrunęła.....
blokujŻe Walczak to wiem. Miałem okazję oglądać go raz na żywo przy okazji meczu Sokoła w Warszawie. Swoją drogą ciekawie prezentuje się skład Krosna na przyszły sezon. Jeżeli coach Baran tak samo jak w zeszłym roku wyłapie takiego kozaka jak Czerapowicz to w przyszłym sezonie kluby będą się o niego zabijały :)
blokujJako kibic Legii który w zeszłym sezonie śledził 1 ligę powiem Ci że Sroka to jeden z najlepszych grajków w tegorocznych rozgrywkach. Nieraz dzięki swojej formie strzeleckiej zmieniał oblicze meczu na korzyść Sokoła. Niestety dobre występy przeplatał z gorszymi ale to nie zmienia faktu że każdy klub z 1 ligi chciałby takiego zawodnika. Inna sprawą jest fakt że podobno lubi czasem przybalować :) Czy jego powrót do ekstraklasy będzie udany? Trudno powiedzieć. Napewno nie będzie jedną z pierwszych opcji ataku w układance trenera Barana ale myślę że swoim doświadczeniem jest w stanie dać zespołowi duże wsparcie z ławki. Tego wam życzę i już nie mogę doczekać się rewanżu za zeszłoroczny finał :)
blokuj2 tygodnie temu redaktor Wasiek popełnił artykuł na temat pana Sroki
https://sportowefakty.wp.pl/koszykowka/687350/marcin-sroka-ma-wrocic-do-plk
wpisy na forum pod artykułem są bardzo wymowne - mówiąc inaczej będzie w Krośnie bal
blokujZatem niech żyje bal :D
blokujPowtórzę się sprzed dwóch tygodni: "Marcin "takiego zawodnika jeszcze u nas nie było" Sroka w przekroju całego sezonu zaprezentował się co najwyżej średnio! Im dłużej trwał sezon tym coraz większy "zjazd" z formą, i kompletny zawód w meczach z Gliwicami! A po to został zatrudniony (za grubą kasę) aby właśnie w takich meczach, na tym etapie rozgrywek "zrobić różnicę". Samym nazwiskiem, doświadczeniem i cwaniactwem boiskowym nie da się "pociągnąć" przez cały sezon! Niewypał!"
Uważam, że w formie jaką prezentował w sezonie nie jest to grajek na PLK!
Może w innym otoczeniu, pod baczniejszym okiem trenera, większym zaangażowaniem na treningach (wzorem pracowitości to nie był)) Sroka jeszcze "pokaże co potrafi"! Może!
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.