blokujNiech dają tego milicjanta na sektor Lechii na meczu... To nie było przekroczenie uprawnień, a czynna napaść!!! ACAB!!!
Jeden z polskich kibiców, którzy wybrali się do Kopenhagi na mecz reprezentacji, został w brutalny sposób zatrzymany przez duńską policję.
0 168 przeczytaj cały artykuł
blokujNiech dają tego milicjanta na sektor Lechii na meczu... To nie było przekroczenie uprawnień, a czynna napaść!!! ACAB!!!
blokujlysy kark.za darmo nie dostal,jestem przekonany.Policja w Danii to nie panienki z Polskiej Policji .
blokujTym razem za darmo. Widziałem filmiki sprzed aresztowania. Tym bardziej dziwne, że tak przegiął... Skutego i w parterze, pałą po głowie??? Kto tu jest walnięty?!
blokujAbsolutnie sie nie zgadzam,jak widac na zalaczonym filmie,reszta kibicow nie widzi w tym problemu.
blokujBo to Duńczycy!! Zobacz drugi filmik. Koleś chciał tylko przejść z kobietą... Dalej bądźcie poprawni i na hasło kibic lejcie gdzie popadnie. ACAB!!!
blokujEwidetnie pchal sie w strefe w ktorej nie byl mile widziany,znajac zycie klepnal kilka wulgarnych slow,wiec go polozyli i dali do zrozumienia,ze tak nie wolno postepowac.To ,ze byl Polakiem nie mialo najmiejszego znaczenia.
blokujPchał się w strefę z której przyszedł. W nieznanym mieście postąpił bym tak samo, a ty?
No i pewnie wystąpiła bariera językowa, bo kto zna Duński?
blokujNie przesadzaj Byl ze znajomymi,ktorzy mieszkaja w Danii na slepo nie szedl.Pchal sie w strefe gdzie stala tylko Policja,wiec po co sie tam pchal? Chcial pokazac jaki jest odwazny ,typowe dla karkow.
blokujTo ty przesadzasz... Skąd info, że ma znajomych w Dani?
blokujSkąd info, że ma znajomych w Dani?
blokujJa się nie denerwuję :)
Też mam swoje zdanie i tyle...
blokujKarki to zdufani,slepi na obowiazujace prawo i zasady typy,ten chcial przy panience pokazac jak to sie robi w Chicago i sie doigral ;) Gdyby to byl Dunczyk dostalby taka sama lekcje.Zielona dostaje lanie w Lesznie i to mnie martwi ;)
blokujPowielasz stereotypy... Znasz karka z magistrem? Ja kilku znam...
Boisz się, że Donio zbytnio się opije? :D
blokujKark magister pchajacy sie w kordon policji? chyba kupil papier na gieldzie ;) Doniucha bedzie zadowolony ;)
blokujPawelku, Dunczycy to bardzo tolerancyjny narod,kraj,za darmo nikt tam w morde od Policji nie dostanie,musial zasluzyc nie ma bata.Fakt moze przesadzili z wymiaremial kary.Mial pecha byly jakies rozruby i ktorys komisarzy nie wytrzymal ;)
blokujDostał bo był w niewłaściwym miejscu i mówił nie tym językiem... Pies przesadził, to pewne. Czy w ogóle miał prawo go bić? Dla mnie wątpliwe...
blokujeee tam,przesadzasz,nie czuje sie dyskriminowany przy jakielkolwiek kontroli policji w niemczech. A bylo tego troche ;) 3 razy prawko w niemczech stracilem,sporo szkod bylo,jednak zawsze grzecznie i z usmiechem.
blokujA po jakiemu do nich godołeś?
blokujWtedy jeszcze bardzo slabiutkim nimieckim ;)
Teraz jestem grzeczny :)
blokujw zadnym "normalnym" kraju nie ma prawa,szczegolnie,gdy gostek lezy na ziemi...za cos takiego powinien byc zawieszony i miec proces....podzielam Twoje zdanie,ze w duzej mierze wplyw mialo,ze gostek byl Polakiem...
blokujTo malo widziales, agresywnych gosci powala sie na ziemie, w najbardziej demokratycznych krajach
blokujtylko,ze w zadnym kraju przepisy nie pozwalaja by lezacego jeszcze palowac...powalic na ziemie,skuc i do aresztu,poza tym to,ze chcial przejsc,to nie jest powod...
blokujWez sie ogarnij jedz na zachód np do Włoch tam ci zrobią bambaruchu jak tego chcesz
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.