blokujCo jak co ale szkoda mi nie tylko kibiców i sponsora itd ale i Lamberta bo to bedzie chyba koniec jego przygody w Lublinie jak sie zostaniemy w 2 lidze :( Ciekawe ile walizek wział Bjarne i grodzki
Niesamowite emocje w finałowym spotkaniu 2. Ligi Żużlowej. HAWA Start Gniezno wygrał ze Speed Car Motorem Lublin 53:36 (93:86) i awansował do Nice 1. Ligi Żużlowej. Nie obyło się jednak bez kontrowersji.
0 333 przeczytaj cały artykuł
blokujCo jak co ale szkoda mi nie tylko kibiców i sponsora itd ale i Lamberta bo to bedzie chyba koniec jego przygody w Lublinie jak sie zostaniemy w 2 lidze :( Ciekawe ile walizek wział Bjarne i grodzki
blokujUmiej przegrac z honorem a nie jakies puste słowa tu walisz ogarnij sie
blokujWygramy baraz z palcem ale nie o to chodzi chodzi o zasady i drukowanie na oczach tylu telewidzów.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blokujDalej sie osmieszasz ty nie masz konca
blokujOk przyjmujesz zakład? Wy za ciency jestescie na Rzeszów .Jak wygramy Ty usuwasz konto jak polegniemy Ja? Dodam dla ułatwienia ze jedziemy z 3 obcokrajowcami w barazu.
blokujPrzestan juz sie osmieszac za to co pisałes juz dawno nie powinno cie tu byc
blokujZakład?
blokujNie przesadzaj muras. Przecież aż tak dużo ludzi nie widziało jak wam komisarz w Ostrowie robił tor od soboty
blokujNo nie raptem tylko Ty hahahahahah
blokujw tym trudnym dla ciebie czasie masz łapkę w górę na pocieszenie ! żebyś sobie neta nie odłączył
blokujTy wszystko robisz z palcem ale w du... cały Murek mowiłem ze dzisiaj zrobisz Adrianowi Gałe
blokujZ ciotkami sie nie zakładam sory
blokujHe he he :))))))
blokujA z wujkiem?
blokujSory zle napisałem nie wiedziałem ze skojarzysz ciotki z sramonem ,mój błąd.
blokujNie masz godnosci wiec jak z Toba o cos sie zakładac zastanow sie bierz przykład z kolegow z Lublina co tu pisza zegnam
blokujMoże i nie ma godności ale za to ma "honor" :))))))
blokujZe co
blokujDokładnie Feciu :))))))
blokujadik dzisiaj lider pełną gębą odpalił w najważniejszym meczu hehe
blokujDokładnie należa mu sie wielkie podziekowania
blokujHahaha dobre. Nie piszcie juz z tym śmieciem bez honoru bo jak z Rzeszowem przegra to usuwa konto i zakłada nowe z nickiem "siurek".
blokujZ czego kolego Start ma budżet na poziomie 1.500.000 zł Motor przeszło 3.000.000 zł stać was było na Smolińskiego ,Bobera a nie starczyło 5000 zł na transmisję i Grodzkiego ?
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.