blokujKildemand i Emil do wymiany - Brady Kurtz i Przemek w ich miejsce.
Ledwie siedem punktów i bonus wywalczył w pierwszym meczu finałowym Emil Sajfutdinow. To nie jest wynik, który przystoi liderowi zespołu. Sam zawodnik bagatelizuje sprawę i tłumaczy się faktem meczu o złoto.
blokujKildemand i Emil do wymiany - Brady Kurtz i Przemek w ich miejsce.
blokujTo zawodnicy drugiej lini, a nam potrzeba liderów. Emil powinien zostać, ale za mniejszą kasę, co pewnie spowoduje, że nie zostanie :E
blokujDokładnie, Emil to już nie torpeda. To "torpedka" , która czasami staje się torpedą.
blokujEmil ma potencjał by w nowym sezonie latać. W Szemka to, jakoś nie wierzę, że może to zrobić, prędzej Kasprzak :E
blokujKasprzak to więcej konfliktów w drużynie.Przemek to tykająca bomba - może zacznie robić wyniki w tych najważniejszych meczach? No i Przemek jest swój. Para braci mogła by siać popłoch w lidze. Tak czy inaczej na dziś Przemek i tak lepiej wypada w PO niż Kildemand.
blokujprzemo to jak balinski musielak ulamek
W elidze jada bo mieli 5 lat temu dobry 1 sezon
blokujPrzemek wyrywałby paznokciami tor za jeden punkt w każdym biegu, tymczasem Kildi ładnie się uśmiecha. Wole jeden punkt walczaka Przemka , Toffika czy Balińskiego niż zero Kildemanda.
blokujKasprzak poziomem pasowałby idealnie do wczorajszego zachowania kibiców Leszna xd
blokujJak Emil wygra finał we Wrocławiu to będziecie go chcieli za każdą kase. W tym roku sprzęt i detale decydują , wystarczy że we Wrocławiu popada i możemy wygrać ja Falubaz.
blokujMimo , że Kildi zawodzi drugi sezon z rzędu - łudzę się, że w swoim najprawdopodobniej ostatnim występie w barwach Leszna we Wrocławiu zdobędzie powyżej 10 punktów.
blokujJa się łudziłem że mecz sezonu objedzie wczoraj....i wiesz jak było.
blokujTo nie jest usprawiedliwienie, ale wczoraj znowu mieliśmy komisarzowe ubijanko. Przypuszczam, że mecz wyglądałby inaczej. Niemniej wychowankowie nie zawiedli, a wręcz poprowadzili nas do zwycięstwa. Wielka duma.
blokujJak zobaczyłem wczoraj tor to wróżyłem porażkę naszych byczków. A tymczasem wbrew komisarzowi i sędziemu Leszno dało rade i to wygrać dość wysoko.8 punktów to najwyższe prowadzenie w meczu i udało je się utrzymać. Brawo.
blokujJa mam niedosyt i nie chodzi o pkt końcowe. 15 bieg to był majstersztyk Piotra. Zresztą cały mecz.
blokujTeż uważam ,że mogło być wyżej, ale z drugiej strony przed biegami nominowanymi trzymałem kciuki aby utrzymać te 8 punktów. Woffi i Milik latali wczoraj. Damy rade we Wrocławiu.
blokujLider się budzi. Piter.
blokujNie jestem przekonany, ale pewne jest to, że on "umierał i umiera" na torze za Unię. Gwizdy, jak mu nie idzie w sezonie to nasze buractwo.
blokujPiotra owszem trzeba pilnować, ale nie można go odciąć o świata. To jest rogata dusza on to ma we krwi, a jak czuje krew na torze jest geniuszem. Ot karwa co.
blokujBaron też ładnie podszedł wszystkich w tym sezonie. Słaba Unia, bez atutu toru - a tu proszę - mamy atut toru w najważniejszych meczach sezonu i o krok od mistrzostwa.Teraz wyciągnie asy na olimpijskim :) Najsłabsza drużyna w PO ?
Poważnie rozważyłbym zmianę w ustawieniach par. Pod 1 Kołodziej i pod 5 Emil. Nasza pierwsza para musi mocno zacząć.
blokujI walka z Toruniem o utrzymanie...
blokujA Toruń nie spadnie do Nice :) ?? :)
blokujMrozek zapowiada odwołanie i gigantyczne odszkodowanie od E-lipy, wszystko możliwe! ;)
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.