blokujhtt://ww uzelend com/u,32497,bartlomiej-hermanski
Wystarczy usunąć (spację )i dodać litery -(p),(s),(z) w linku . Konto FB mi usunęli .Regulamin portalu złamałem .
blokujhtt://ww uzelend com/u,32497,bartlomiej-hermanski
Wystarczy usunąć (spację )i dodać litery -(p),(s),(z) w linku . Konto FB mi usunęli .Regulamin portalu złamałem .
blokujMi jeszcze konta nie usunięto, sprawdzałem ;)
blokujKur.. nie mogę tu wstawić filmu :)
blokujMoja poczta na ZE miała pewne zasoby ...
blokujDobrze, że zdążyłeś wszystko skopiować...;)
blokujej pany tak właściwie fajny transfer się wam szykuje ;) tzn o ile nie jest klepniety juz na 100% o tyle może byc róznie gdyż u nas z Zenem sie popierniczyło :/
blokujPawlicki ?
blokuj;)
blokujNie wiem czy nas stać bo pewien ekspert stwierdził że to 1,5 mln .
blokujTak, a po zburzeniu wieżyczki ropę odkryto...;)
blokujA to wiem czemu majster mówił ,że wiertnica przyjedzie na stadion.Pewnie nie po to aby robić odwierty pod słupy zadaszenia tylko wieżę do wydobycia ropy postawią .
blokujzakładam ,że ten sam ekspert stwierdził, iż Hampel to koszt 2mln ( swego czasu owszem acz nie teraz)dalej szkółka KSUL pada na pysk ogólnie KSUL ledwo dopiął budżet :D
blokujdo tego wg eksperta to zawodnik na 4 pkt na nasz tor...;)
blokujZobaczymy jak to się ułoży, dopóty nie będzie informacji 100%, nie nastawiam się...
Emil też niby był już klepnięty u nas...;)
blokujEmil u nas na 2lata i to było wiadome od dość dawna więc raczej przyjechali sobie pogawędzić
blokujraczej podbić stawkę...;)
Fajna paka się u Was tworzy...
U nas myślę, że też skład źle nie będzie wyglądał, poza juniorami oczywiście;)
blokujTo kto do Torunia pójdzie na sezon 2018 ? Iversen czy Doyle ?
Chyba że Doyle z Cieślakiem w CKM ?
blokujChrzanoś będzie liderem!:}
blokujTaa ... Jeszcze razem z pogodynką ?
blokujMiał być Trzensik ale zrezygnował! Gadają jeszcze z Puzonem.Będzie :miło i swojsko:!:}}}}}}}}}}}}
blokujOd nas Okoniewski pójdzie do Toronto...:)
blokujTo chyba mu pokażesz jak w łuk się złożyć . A jak deszcz popada to będzie płakał . Gniezno z nim gada . Nie wiem czy też nie Piła.
blokujMA jest dachem pokryta, także jemu to odpowiada...
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.