blokuja wy czego warczycie jak te buldogi?????? Ledwo sezon się skończył a wy już jadem jedziecie.
Wzorem poprzedniego roku, TŻ Ostrovia zorganizuje dwie prezentacje swojej drużyny. Jedną dla sponsorów i partnerów biznesowych, a drugą dla kibiców. Ostrowscy fani już w grudniu zobaczą drużynę na sezon 2018.
blokuja wy czego warczycie jak te buldogi?????? Ledwo sezon się skończył a wy już jadem jedziecie.
blokujA co mają robić? W życiu im nie wyszło, wszyscy mają ich gdzieś, to się chociaż w necie wyżyją.
blokujw rosji jest fabryka trolli internetowych. oni tutaj są ich Polskim odpowiednikiem. Co najlepsze taki tomasz z rowu zwany teraz rów rów Rybnik , twierdzi ,że jest PREZESEM i do tego pobożnym katolikiem , który chodzi co niedziele do kościoła.. cóż za ironia co nie.. Mimo wszystko lubię ich.. są przykładem na to jak niektórzy mają w życiu prze.. ne
blokujto twój kolega Brajan Stolec który tutaj funkcjonuje jako hmm i jego narzeczony amon podkręcają atmosferę trollując w rybnickich , bydgoskich , lubelskich i gdańskich wątkach . Dlatego cała Polska na Was pluje i to się nie zmieni dopóki tych dwóch pasożytów stąd nie zniknie .
blokujjesteście z fabryki trolli. wy to san umysłu.. piszę o internetowych trollach z Rybnika , których jest tu bardzo dużo a ty jesteś jednym z nich ! Tak więc na dobranoc weź pigułkę i spać. "podkręcają atmosferę trollując w rybnickich , bydgoskich , lubelskich i gdańskich" haha Bydgoskich ? Gdańskich ? aaaaaaaaahahaha DOBRE!!! Skopiuj i wklej. Druga sprawa , to mój awatar.. i tekst w nim zawarty.. "Nie wiem dlaczego ludzie się wściekają , kiedy traktuję ich w taki sam sposób , w jaki oni taktują mnie" !!
blokujW wątkach gdańskich i bydgoskich króluje twój chłopak amon , ty specjalizujesz się w Rybniku i Lublinie , tak jak w małżeństwie role macie podzielone . Ale to nie ma znaczenia, ważne żebyście byli szczęśliwi i amon nie był zazdrosny o twoje codzienne wizyty u Mirka .
blokujTo ,że ty jesteś tęczowy , to nie znaczy ,że inni też są. Tak więc weź pigułkę i spać
blokuja teraz podaj link , gdzie tak napisałem... albo weź pigułkę i się więcej nie pogrążaj frustracie i dewiancie
blokujnie mam czasu na szukanie linków , to było tydzień temu i ty wiesz najlepiej że piszę prawdę . Chwaliłeś się , że amon ci się oświadczył w Werandzie i że Mirek będzie twoim świadkiem na waszym ślubie .
blokujpodaj link. Jeśli nie podasz , to jesteś błazen !
blokujWiem że jesteś błazen , ale to nie zmienia faktu że ja piszę prawdę a ty jak zwykle łżesz . Nie moja sprawa , oby się wam w życiu ułożyło , tylko mam nadzieję , że nie będziecie się starali o adoptowanie dzieci bo to już śmierdzący temat .
blokujCzyli jesteś błazen. Nidy nic takie pisałem. Miałeś okazję się wykazać i to zrobiłeś. Jak zwykle kompromitacja. ALe tak to jest z trollami i dewiantami. Tak więc weź pigułke tęczowy trollu i nara
blokujWykazac to sie bedziesz musial ty podczas nocy poslubnej z amonem. Nie zapomnij sie zabezpieczyc zeby nie bylo wpadki , dla pewnosci najlepiej tylko oral ;)
blokujAle czy ja atakuje rodzine? Obrazilem ich? Jedyna osoba ,ktora jest obrazana to ty sam a co najlepsze ,to sam siebie obrazasz i pograzasz .
blokujCzyli w ostrowku nazywanie swoich rodzicow starymi to norma ? Faktycznie teraz dopiero zrozumialem z jaka patologia mam do czynienia . Bez odbioru ulomny czlowieku , musiales miec bardzo ciezkie zycie skoro twoi rodzice to dla ciebie starzy. Jedyne co mi pozostaje to wspolczuc .
blokujUcaluj amona zrob mu laske i idzicie juz spac bo jutro do posredniaka. Narka .
blokujJak grochem o sciane.. Wciaz sie pograzasz
blokujSkoro zgłosiłeś , to napiszę jeszcze raz..
"starzy
potocznie (zwłaszcza w gwarze młodzieżowej) o rodzicach ""Język potoczny – forma posługiwania się językiem służąca bezpośredniej komunikacji międzyludzkiej i przeważnie niezapisywana."
"Językiem potocznym rozmawiają zarówno robotnicy jak i intelektualiści, artyści, naukowcy itd. "Ale dla ciebie to obraźliwe aaaaaaaaaaahahahahah NO CÓŻ.. to mówi wszystko o tobie
blokujJa grunt trace ahaha leje na ciebie jak to robia na codzien twoi teczowi chlopacy. Ale ty to lubisz,wiec zagadujesz do mnie
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.