blokuji komentować też się da ;)))))
chyba, że wstawi się linka ..... nawet do strony federacji :((((
ZALOZYLEM STATUS KONTROLNY W CELU SPRAWDZENIA CZY DA SIE JE W OGOLE WSTAWIAC.
6 18
blokuji komentować też się da ;)))))
chyba, że wstawi się linka ..... nawet do strony federacji :((((
blokujhihihi.... wczoraj przez jakieś 10-15 minut mój komentarz był pod artykułem o skokach..... ale zawierał linka do strony FIS ;)))))
dzisiaj już po nim śladu nie było :(((
blokujmoże dlatego, że zareklamowałam stronę sportową? - toż to konkurencja!
blokujUsuwali mi też komentarze z linkami do innego artykułu w SF, to chyba byłaby wewnętrzna konkurencja ;)
blokujCzyli ten mój też za chwilę zniknie(?) :p Ciekawe, czy ktoś z zarządców portalu w ogóle ma jakieś rozeznanie w tym, co tu się dzieje. Chaos i widzimisię moderatora.
blokujDokladnie.
Balagan I bezholowie.
blokujAnarchia trwa już ponad 2 lata czyli od chwili kiedy Sportowe Fakty przejęła tzw.WP(Wirtualna Parodia),najprawdziwszy portal-widmo
blokujPortal-widmo :))))
blokujNiestety:(
blokujDziala - gifyagusi.
Dopoki nie usuna,oczywiscie.
blokujNo i masz - już usunięty.
blokujPoniższy post był moim ostatnim z konta "krnąbrny drwal" :(
Usunięcie komentarza z linkiem to jeszcze małe piwo wobec faktu uniemożliwienia mi dostępu do własnego konta. W tej sytuacji tamto konto założone 19.12.2016 jest i pozostanie zawsze martwe (nie mam dostępu, więc także usunąć go nie mogę), licznik zatrzymał się na 1006 komentarzach/777 lajkach.
> Z konieczności założyłem 2 dni temu nowe konto, z niemal identycznym nickiem i zaczynam od zera...
Pozdrawiam - krnąbrny drwall
blokujI to się nadaje do prasy!!! ;( Pozdrawiam serdecznie :)
blokuj
Dla takiej odpowiedzi warto było wcześniej zakończyć niedzielne szlajanie ;) Dzięki Efaniu, pierwsza zauważyłaś moją zagwozdkę :)
Miłego wieczoru :)
blokujPS
Na swojej tablicy napisałem rano krótki kom. z linkiem do poprzedniego konta... usunęli po 2 minutach :p
blokujA zobacz,jak mozesz,czy dasz rade wstawic galerie ?
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.