blokujzobaczcie na twarz lewandowskiej.ona wręcz nie jest w stanie znieść "porażki" ,jest niedowartościowana.to aż bije z jej twarzy. ten sztuczny uśmiech i bijący smutek spod niego. wygląda jak dziecko które nie dostało prezentu które chciało.
0 83 zobacz zdjęcie w pełnych wymiarach
Galerie z tym zdjęciem:
blokujzobaczcie na twarz lewandowskiej.ona wręcz nie jest w stanie znieść "porażki" ,jest niedowartościowana.to aż bije z jej twarzy. ten sztuczny uśmiech i bijący smutek spod niego. wygląda jak dziecko które nie dostało prezentu które chciało.
blokujDokładnie, widać, że jest zazdrosna o Ewę.
blokujLubię Lewandowską,jednak w tym przypadku zachowała się tak jakby wygrana w plebiscycie należała się z urzędu jej Robertowi - cóż,pokora nie jest jej najmocniejszą stroną...
blokujno cóż, lubię Ankę, ale muszę potwierdzić to co pisze mój przedmówca, za bardzo liczyła na wygraną i musiała się obejść smakiem, gdyby Kamil nie wygrał konkursu na moje oko wygranym byłby Robert, poza tym żona Kamila wyglądała o niebo lepiej od Anki, strój, uczesanie, dodatki, wszystko razem do siebie pasowało, u Anki zabrakło tego czegoś, tej iskry, sukienka piękna, ale fryzura już nie bardzo pasowała, po prostu nijaka, umalowana zwyczajnie,gdyby chociaż usta pociągnęła czerwoną szminką byłoby lepiej, nie hejtuję broń Boże, jestem jej fanką,ale takie mam odczucia
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.