blokujzawsze uważałem i uważam ,że Rosjanie to mili gościnni ludzie..tylko w polskiej i europejskiej tv nas karmią ochłapami,a tak naprawde prawda jest inna!! Wy dalej liżcie d.py amerykaną!! a i tak wizy musicie miec ,aby tam pojechac !!
- Reakcja klubu, wszystkich dookoła była wspaniała, pełna troski, chęci pomocy - mówi Wojciech Kowalewski, polski bramkarz, który występował w Rosji, gdy doszło do tragedii pod Smoleńskiem. - Rosjanie naszą niesamowitą tragedię także odczuli - dodał.
blokujzawsze uważałem i uważam ,że Rosjanie to mili gościnni ludzie..tylko w polskiej i europejskiej tv nas karmią ochłapami,a tak naprawde prawda jest inna!! Wy dalej liżcie d.py amerykaną!! a i tak wizy musicie miec ,aby tam pojechac !!
blokujŻe są ,,mili i gościnni'' to widać szczególnie jak się zachowują w stosunku do siebie nawzajem korzystając z dróg miejskich i nie tylko. Jeden na drugiego wylatuje z bejsbolem i to nie jest takie rzadkie. więc rzeczywiście mili i gościnni.
blokujty mnie rozumu nie ucz. Lepiej się doucz historii.
blokujnastępny pseudo patriota sie odezwał!! modne to teraz co?? napewno nosisz koszulki i bluzy żołnierze wyklęci itp co ty mozesz wiedziec o histori pseudo patrioto zapewne tylko znasz date zakonczenia wojny i bitwy pod grunwaldem tak jak 99% was "wielkich"kibiców!!
blokujJa noszę koszulki WIDZEWA za to ty łach...pewnie te z sierpem i młotem
blokujCo ty pajacu z tym Żydzewem? Piszesz nie na temat. Nikt nie pyta jakie koszulki nosisz. Czytaj ze zrozumieniem, albo wejdź sobie na forum nethoolsów i tam pisz swoje dyrdymały!
blokujW domu nosisz?
blokujNo...a jak na to wpadłeś ??? Mam koszulkę domową ,na mecz i do kościoła hahaha :D
blokujŚmiem twierdzić, ze jako zakończenie wojny poda 8 lub 9 maja 1945 a to nie jest prawda. zakończyła się w sierpniu i to w dalekiej Japonii.
blokujwojna w Europie się głąbie skonczyła!.
blokujKiedy nie będzie "pseudo"? Jak odpowie ilu Polaków zginęło podczas IIWŚ czy jak wymieni wszystkich królów jednym tchem? Gdzie jest ta granica?
blokujPewnie wtedy jak stwierdzi , ze 2 wojna swiatowa to wina Polski.
blokujJeśli się karmisz programami typu: Takie rzeczy tylko w Rosji, albo Kryminalnaja Rassija, to się Tobie nie dziwię!
blokujTo podobnie jak "kibice" Widzewa na Euro,też wyskakiwali do Polaków. Czyli można porównać Widzew=Rosja.
blokujJa się w to nie mieszam kto na kogo wyskakuje,bo wszystkie kluby mają coś za uszami. Ale ruskich i niemiachów nie lubiłem i zawsze tak zostanie.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.