blokujKalendarz ITF mówi, że w maju męskie futuresy ITF zawitają do Wisły i Ustronia (x2)
Turnieje Itf futures to jest coś co nieraz interesuje mnie bardziej niż szlemy. To tu zaczyna się prawdziwy tenis. To tu zbierają szlify młodzi zawodnicy. Będę pisał od Nowego sezonu o poczynaniach naszych.
blokujKalendarz ITF mówi, że w maju męskie futuresy ITF zawitają do Wisły i Ustronia (x2)
blokujA w maju w Olecku odbędą się 4 ITF-y 15$ dla kobiet.
blokujSzkoda, że w zastępstwie za te z Mrągowa, ale dobrze, że coś jest.
Ciekawe jak będzie z turniejem w Warszawie.
blokujW Mrągowie chyba też mają być, tylko później. W 2017 były chyba ok. sierpnia ? tak mi się wydaje.
W Warszawie... No mieli z roku na rok robić coraz większe turnieje, ale po "rozłamie" Legii z Warsaw Sports Group to nie wiem jak to będzie. Tam wgl. jest dziwna sytuacja.
blokujWszystkie 4 ITFy w Olecku odwołano...
blokujPrzykra wiadomość....
blokujPowod ?
blokujObstawiam, że jak nie wiadomo o co chodzi...
blokujoczywiscie....
ale moze Lovus zna kulisy.
blokujmi nieznany ;)
szukałem trochę, ale nic nie znalazłem niestety na ten temat. informacje, że odwołano znalazłem na stronie ITF, notabene przypadkiem ;p
blokujJest stream z meczu Uli ?
blokujNie ma niestety
blokujFutures panów w Gdyni na początku czerwca również...
blokujbrak słów, naprawdę...
o WSG Open 2018 też nic nie słychać do tej pory, poza tym, że Iga zapraszała na 2 edycje :p
blokujArtur Bochenek potwierdza - druga edycja WSG Open w sierpniu.
blokujMówisz o tym wywiadzie dla tenis klubu?
blokujNa stronie Warsaw Sports Group w zakładce WSG Open jest napisane, że turniej odbędzie się w dniach 6 - 12 sierpnia 2018 r. na kortach Warszawianki.
blokujFaktycznie dodali zakładkę. Ostatnio sprawdzałem i nie było, czyli jakoś niedawno ją utworzyli.
Już jakiś czas temu Iga mówiła, że 2 edycja się odbędzie, ale mówiła tylko, że na Warszawiance... No i, że wgl się odbędzie :p
Szkoda, że rangi nie podnieśli. W tamtym roku była "dwudziestkapiątka" z hospitality, w tym roku chyba nawet hospitality nie ma.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.