blokujTen mecz to tragedia...jeszcze czas na zmiane selekcjonera...a transmisje wole w TVPiS od tej z TV PO..lsat....
Dziennikarze WP SportoweFakty, Michał Kołodziejczyk, Mateusz Skwierawski i Paweł Kapusta skomentowali na gorąco wygrany mecz Polski z Koreą Południową (3:2) w Chorzowie. - Do tej pory nie wierzyłem w Piotra Zielińskiego, ale chyba uwierzyłem. Możemy mieć z niego jeszcze wiele pociechy - uważa Kapusta. - Podoba mi się, że trener Nawałka woli testować, a nie spełniać oczekiwania Januszów i Grażyn - mówi Kołodziejczyk. - Artur Jędrzejczyk totalnie nie sprawdził się w roli wahadłowego - twierdzi Skwierawski.
0 27 obejrzyj wideo
blokujTen mecz to tragedia...jeszcze czas na zmiane selekcjonera...a transmisje wole w TVPiS od tej z TV PO..lsat....
blokujKaczyński na selekcjonera!buhahahaha!
blokujMoże Tusk w ataku;)
blokujkuku i tyle.
blokujJak zmienimy selekcjonera to następny wybrany przez szanownego Pana chyba sam wygra mecz. Problem to nie selekcjoner, a brak piłkarzy na wysokim poziomie. Wysoki poziom piłkarzy będzie wtedy, gdy drużyny klubowe zaczną grać na odpowiednim poziomie w pucharach. Ponadto w kraju brak dobrych trenerów umiejących wyszkolić młodych piłkarzy. O poziomie niech świadczą ostatnie wyjazdy niektórych piłkarzy za granicę, np. Jach, Bednarek, Kapustka. Byli reprezentacji nie mieszczą się na ławkach rezerwowych w zagranicznych przeciętnych klubów. To co tu zmiana trenera pomoże!
blokujczy jesteś na dopalaczu ?
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.