blokujI oszuści z Ostrowa w finale a lepsi zgrają o brąz - bywa
BM Slam Stal napisała kolejny piękny rozdział w swojej historii. W czwartym meczu półfinałów Energa Basket Ligi pokonali w Toruniu Polski Cukier 92:78. Dzięki temu w swoim trzecim sezonie od powrotu do elity ostrowianie powalczą o mistrzostw Polski!
0 112 przeczytaj cały artykuł
blokujI oszuści z Ostrowa w finale a lepsi zgrają o brąz - bywa
blokujo jesteś płaczku hahahhah jak tam sędziowie dzisiaj ? tyle wam pomagali i nic ? aaaaaaaaaahahahahha
blokujStul się jak nic mądrego nie masz do powiedzenia. Brawo Stal finał jest nasz!!
blokujO - proszę typowy przykład oszusta z Ostrowa
blokujPowiedział typowy ludzki nieudacznik.
blokujTwierdzisz, że coś mi się w życiu nie udało, ciekawe, co bo mi o tym nic nie wiadomo. Nnawet na polu prywatnym jesteś oszustem, bo wymyślasz na poczekaniu oszczerstwa o mnie.
blokujA kiedy ostrowianie oszukali, może podasz przykład? A może piszesz o oszustwie, ale nie bardzo wiesz jakim.
blokujjego życie oszukało.. Ale teraz kij włożyłeś w mrowisko... teraz będą opowieści GDYBY .. i płacz słodzików
blokujdecyzje sędziów obracasz w domniemanie oszustwa Ostrowa. brawo Twój mózg.
blokujOglądałem mecz ... tak mądrej , spokojnej i skutecznej gry Ostrowa się nie spodziewałem ! Wypunktowali Anwil jak bokserzy . Nie gniewajcie się ale dzisiaj cukier to była tylko .....melasa ! Brawo za historyczny awans!
blokujNie pij na meczu, bo ci się Anwil Toruń z Polskim Cukrem Włocławek myli.
blokujSorry moja pomyłka ale bez %.........
blokujJak znam regulamin nie wystarczy wygrać jeden mecz by wygrać półfinał, trzeba wygrać trzy.
blokujto też dlatego odpadliście
blokujLepsi ? to czemu wygraliście raptem jeden mecz i to ledwo bo Stali brakowało bardzo nie wiele żeby zakończyć to już we wtorek ? jeśli pijesz do sytuacji z 2 meczu okej sędzia nie odgwizdał faulu po kontakcie Cartera z Newbill'em mógł odgwizdać ale nie musiał, to raz , a dwa jeszcze Newbill musiałby trafić te rzuty wolne żeby ewentualnie Toruń ten mecz wygrał, więc jakim prawem mówisz o oszustwie ? Kolejna sprawa to że we wtorek dwa razy Mbodj przy kontrze zawodnika w locie popychał i to nawet na wizji mówili komentatorzy że to jest faul nie sportowy a sędzia ani razu tego nie gwizdnął... Taki sport takie ludzkie oko czasem zawodne, drużyny rozegrały łącznie 4 mecze i stal w przekroju tych 4 meczy okazał się lepszym zespołem. No chyba że twoim zdaniem Toruń który wczoraj trafił 3 na 24 za trzy zasłużył z taką skutecznością to mogli by nawet i przegrać mecz w 1 lidze ....
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.