blokujDudek swoje zrobił. Liczyłem na Alexa, bo miał silnik szybki....Juz nic sie nie zmieni to Wrocław...
Betard Sparta Wrocław - Falubaz Zielona Góra
20 maja 2018, 16:00
48 : 42
relacja
blokujDudek swoje zrobił. Liczyłem na Alexa, bo miał silnik szybki....Juz nic sie nie zmieni to Wrocław...
blokujjuż bylo wiecej mijanek niz przez ostatni mecz w ZG XD
blokujKoleżanko, jakich mijanek, pierwszy i drugi luk to start i wyjście spod taśmy.... Chyba Masz kłopoty ze wzrokiem.... Komentatorzy właśnie mówią, że ścigania nie ma ale wynik na styku...
blokujPowiedzieli "wielkiego ścigania nie było". Nie manipuluj i obejrzyj ostatni mecz w ZG, start i można było punkty wpisywać.
blokujKoleżanko obejrzyj ostatnie 5 lata wstecz mecza na w69 i mecze we Wrocławiu.... nawet fanatyk własnego klubu znajdzie różnice. Ja nie przeczę, że w Zielonej Górze Ścigania i mijanek jest mniej. ale i tak wiecej niż we Wrocławiu. A u Was od Lat to samo... czy stary stadion czy nowy....
blokujW tym roku jest więcej mijanek we wro niż w Zielonej. To jest fakt i tego nie zaprzeczysz. Zobaczysz statystyki to zamilkniesz.
blokujelektra Z ciebie kibic co oglada w TV, na stadion nie chodzisz. Poczytaj co pisze Kolega co przestał chodzić na żużel, bo zostaje on zabijany we Wrocławiu...
blokujWe Wroclawiu nie ma żadnego ścigania,nuda,nuda i jeszcze raz nuda!Ja powiedziałem sobie dość!
blokujjest i sciganie i dosciganie ale nie ma przescigania
blokujTego oczekuje się od liderów.
blokujMasz rację, Tym razem Zgardziński nie byl tak szybki jak w pierwszym biegu...
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.