blokujNajemnik wiele mówi u nas też wiele gadal. Poczekajmy az wroci Vacul i Woźniak znowu bedzie doparowym zobaczymy co wtedy będzie gadał.
Szymon Woźniak z meczu na mecz jedzie coraz lepiej, choć jak sam przyznaje, nie zna jeszcze gorzowskiego toru tak, jakby chciał. Potrzebuje kilku lat, żeby go poznać. To by znaczyło, że chce się związać ze Stalą na dłużej.
blokujNajemnik wiele mówi u nas też wiele gadal. Poczekajmy az wroci Vacul i Woźniak znowu bedzie doparowym zobaczymy co wtedy będzie gadał.
blokujSzymek odwięcza się za zaufanie które dostał od Staśka Chomskiego a którego nie dostał od Dobruckiego, tyle w temacie.
blokujA wy możecie żałować,że Szymon odszedł przez kiepskiego trenera Dobruckiego.Szymon jest o wiele lepszym zawodnikiem jak Milik,Lebiedew i iFricke którzy was zawodzą,ale podziękujcie waszemu kiepskiemu trenerowi Dobruckiemu że z niego trener jak ........
blokujNo co Ty.... To "najlepszy " trener, zaraz po narodowym-polewaczkowym
Dobrucki juz od lat jest szykowany na następce pan 0,7
blokujVacul juz u nas jezdzil jako doparowy i niemarudzil,teraz po powrocie po kontuzji moze znowu jechac jako doparowy z Szymkiem i nie bedzie marudzil napewno a i Szymek na zmiane jako doparowy niezamarudzi,KK tez tak jezdzi zamiennie i jest ok.U Stanleya takie zamiany sa norma akurat.
blokujBy był lepiej traktowany to by został
blokujPewnie powie zdobył bym 15pkt ale oddałem zwyciestwo Milikovi zeby sie Dobruch i sparta nie pos...rała z żalu ze w GW nie zdobyli punktu.
blokujOddaliscie zawodnika za darmo ktory na wlasnym torze potrafi sie zakrecic w granicy 12-13pkt a kupiliscie za 400tys zawodnika na rezerwe ktory nawet sie nie zbliza do takich wynikow na domowym torze .... kupiliscie najemnika dodam jeszcze ktory po powrocie ROW-u do Ekstraligi moze wam powiedziec ze tam mu sie podobalo bardziej bo nie zaczynal meczu z lawki ......
blokujWoźniak jeżdżąc w naszych barwach na własnym torze, raz wyszedł z dychy w meczu z Rybnikiem, o czym Ty rozmawiasz. Nie naginaj rzeczywistości.
blokujNo widzisz :)) wystarczy że trafił do SG i już robi dwucyfrówki , a myślę że będzie co raz lepiej w jego przypadku , bo to młody i ambitny chłopak , i pasuje do SG
blokujNo popatrz ilu obruszonych się znalazło na Twój komentarz:) Poszedł do GW, bo mu lepiej zapłacili i cała filozofia.
blokujPożyjemy zobaczymy:)
blokujJa wiem czy obruszonych? ;) Jak na obecne czasy wymiana zdań w miarę merytoryczna. Prawda jest taka, że Szymon wjeżdża w sezon co raz lepiej. W Szwecji też mu nieźle idzie. Już niejeden zawodnik mówił, że zmiana klubu bywa dobrym motorem napędowym i może właśnie to zadziałało.
blokujCo nie zmienia faktu, że GW wygrał licytację o Szymona. Chyba że mnie przekonasz, że Woźniak przeniósł się do Stali za dobre słowo czy worek orzechów ;)
blokujTu masz rację - pieniądze w zawodowym sporcie też grają, ale to w żaden sposób nie umniejsza Szymonowi. Może nie jestem obiektywny, bo lubię tego zawodnika i zawsze widziałem w nim potencjał. Poza tym cenię go za kulturę osobistą.
blokujU was za to 7 wychowankow w skladzie i zadnego najemnika. Atmosfera swietna bo kazdy jedzie po 5 biegów. Szczegolnie Drozdz i Czugunow,Lebiediev
blokujWydaje mi się, że Woźniak jak wróci to zostanie prowadzącym, a to Vaculik będzie doparowym jak w tamtym sezonie. Mu jest wszystko jedno w jakim kasku jedzie.
blokujWypusciliscie pewniaka z klubu,podziekuj dziwolagowi Dobruckiemu i nie martw sie co bedzie po powrocie Vacula bo bedzie dobrze.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.