blokujZdjecie. A z kim to pan Dariusz chce się zmierzyć ?
Pani prezes Ilona Termińska irytuje się tym, że tak dużo i źle pisze się o Get Well. Zastanawia się, czemu dwa inne kluby będące w podobnej sytuacji nie skupiają takich emocji. Odpowiedź jest prosta: ludzie chcą czytać o Get Well, pani prezes.
0 218 przeczytaj cały artykuł
blokujZdjecie. A z kim to pan Dariusz chce się zmierzyć ?
blokujz całym światem
blokujJakoś chyba nie przystoi w tym wieku robić z siebie{z całym szacunkiem} id...y!! My już mamy ubaw z felietonów i to wystarczy.Miłego wieczoru! Znajdzie pan dla mnie posadę w SF???? Bo pisać byle napisać to i ja potrafię.
blokujja widzialbym ciebie jako ADMINISTRATORA
blokujZostał bym tylko ja!:}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}
blokujoj nie . wiele oosb by zostalo a reszta mialaby czas na przemyslania xd
blokujI ja w Krzakach ;( Ale tak mi dobrze tak chce jeszcze ! Do zas pewnie w Lipcu ;))))
blokujNie odzywaj się do mnie.
blokujTy do mnie też przez jeszcze tydzień !!!!
blokujNie wiem czy pan się trochę nie pomylił. Pisze pan, że Jacek Frątczak powinien pokazać "cojones". Powiedzenie mówi, że powinien pokazać, że ma "cojones". A to jest wielka różnica. Może dla pana nie, bo to bardzo zawiłe.
blokujW psychologii określa się to terminem podświadomość. Być może ktoś chce jaja Jacka oglądnąć.
blokujA już formę :do odbicia łapy: mu w Alei Gwiazd na starówce robili!:}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}
blokujCiekawe, że was tak minusują a u mnie same plusy...Na konfidenta wyjdę...Dajta chłopy jakieś w dół łapki, bo to nawet mnie wydaje się podejrzane...
blokuj:} Leję na to:} Żyję swoim życiem:}
blokujTo za długo nie pohasasz...
Garda za wysoko- wątroba odkryta!
Na plakatach tak wygląda ale 10 cm na rękawice musisz odliczyć.
No i ta smycz...
Aż się prosi....
Pracuj Dariusz nad sobą;)
blokujhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! HIT!HAHAHA:}
blokujZ całym światem? Ty zza rogu dobrze byś nie wyszedł i już gleba.
blokujA czym chcesz walczyć, skoro na podorędziu ślepaki masz jeno?
blokujCzy nie za duze ryzyko ? Juz sobie wyobrazam sympatyczna buzke z powyzszej fotki z podrapana ..politura ::)D.
blokujOn sie własnego cienia boi.. A zapomniałem za chudy,żeby mieć cień..
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.