blokujCelt nie jest taki głupi na jakiego wygląda, broni się przez atak. Bo wraz z zbliżającym się końcem kariery Agnieszki, coraz częsciej w srodowisku pojawiają się głosy, że pewnie wygrałaby szlema, jakby 4-5 lat temu zmieniła sztab.
Celt o Agnieszce: – Na ten moment plan jest taki, że zagra Cincinatti, New Heaven i w Nowym Jorku. Nie ma absolutnie ciśnienia na punkty, bo to już nie jest ten moment, żeby latać i ganiać za nimi.
1 65
blokujCelt nie jest taki głupi na jakiego wygląda, broni się przez atak. Bo wraz z zbliżającym się końcem kariery Agnieszki, coraz częsciej w srodowisku pojawiają się głosy, że pewnie wygrałaby szlema, jakby 4-5 lat temu zmieniła sztab.
blokujJasne,“Glosy”....
Sam bylem I nadal nim jestem.
Przycichlem tylko po Singa 15.
A niedlugo rocznica pogrzebu naszego tenisa.
blokujAch, ta nasza branża. Środowisko lubi mówić, szczególnie tezy, których nie da się zweryfikować. ;)
blokujJak się pojawiają głosy to się schizofrenia nazywa. Rzeczywistość jest inna i ci co się obracają w środowisku już wiedzą, że zmiana sztabu była raczej niemożliwa. Wynika to z charakteru Radwańskiej i jej niezależności. Zmiana sztabu oznaczała by podporządkowanie, co dla niej byłoby nie do zniesienia. Ojcu potrafiła powiedzieć sp.....j gdy chciał ją zdominować, a co dopiero jakiemuś obcemu...
blokujOjciec nie dawal jej tego co oferuje Dawid.
blokujwg mnie relacja ojciec - trener zle funkcjonowala u Agi. Tak samo nie bedzie dzialac uklad maz- trener. I co by nie mowic, to ja akurat Tomkowi najbardziej ufam i wg mnie to jedyna osoba w sztabie Agnieszki, ktora pozytywnie na nia wyplywa...
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.