blokujsedzia... ku.....rva KALOSZ je... b .a. .ny !!!!
Francja - Chorwacja
15 lipca 2018, 17:00
4 : 2
Relacja
blokujsedzia... ku.....rva KALOSZ je... b .a. .ny !!!!
blokujEwciu spokojnie, bo zawału dostaniesz.
blokujDobrze napisała, sędzia też swoje tu dołożył.
blokujAdmin też swoje trzy grosze wtrącił w tym meczu
blokujTak Sędzia, kazał Mandziukiciowi strzelić samobója XD
blokujNie było wolnego, Griezmann symulował.
blokujNo ale to jest zlodziejstwo w bialy dzien.! Francja pokazala zero w pierwszej polowie ! free kick z kapelusza, greezman nurkujacy gwiazdor.
blokujTak z tym się zgodzę, wolnego nie powinno być. Ale nie ma co się oszukiwać, Francja jest drużyną lepszą na papierze i w meczu. Chorwacja walczy sercem, ale brakuje im zawodników o klasę lepszych.
blokujkto jest o klase lepszy? nurek greezman? krzyczacy zuulu, czy bramkarz recznik? tylko mbappe jest dobry, to wszytstko
blokujEwcia idz robić na drutach
blokujMbappe gra na czas tylko.
blokujGreezman to jest cudowny piłkarz :) Bardzo go lubię,i bardzo chciałem żeby trafił do Barcelony.
blokujdla Ciebie zaiste Nurek - Greezman jest Bogiem. Nie zapomnij zdrowasiek do niego odmowic wieczorem.
blokujBogiem? NIe jestem jego fanem, są lepsi Mbappe Neymar Messi :) Ale Greezman jest o 2 klasy lepszy od zawodników Chorwacji, tylko Modrić jest porównywalny.
blokujNeymar, Messi ???????
blokujTak Chorwacja zasługiwała, bo pokonała po drodze DANIE! ROSJE! oraz ANGLIE!
A Francja pokonała Argentyne! Urugwaj! Belgię!
blokujAnglia to solidny zespół, a Argentyna na Mundialu nic nie pokazała.
blokujA Chorwacja pokazała? Wygrała 2x z rzędu w karnych, a karne to loteria :)
blokujTrzeba umieć te karne strzelać :DDDDDDD.
Ty byś raczej nigdy nie strzelił na orliku karnego.
blokujAkurat ty jesteś dzieckiem który żyje internetem, a ja jestem sportowcem który również ma styczność z piłką nożną :) Gram w pierwszej lidze Warszawskiej PlayArena :) Więc ucisz się gnoju
blokujJa też mam swoją piłkę dzieciaku.
blokuj"Dzieciaku" Napisał to typ który ledwo skończył 13 lat, chłopcze jesteś dla mnie szczylem który nie posiada ogłady. Może lata cie zmienią, ale teraz jesteś zerem życiowym.
blokujTy w moim wieku, taki byłeś też, ja nie mam nawet 13 lat.
blokujUwierz że nie :) Mam brata w twoim wieku, i jest 100 razy mądrzejszy od ciebie. Na pewno nie szuka przyjaciół w internecie którzy mają po 45 lat, oraz używa swojego mózgu w przeciwieństwie do ciebie którego ty nie używasz. W twoim wieku jak byłem, to nie było takiego czegoś jak siedzieć na forum albo coś. Chodziło się codziennie z kolegami na treningi piłki ręcznej, oraz na dwór. A nie siedziało się przed monitorem 24/h i pisać głupoty.
blokujJa też mam brata, 8 lat młodszy ode mnie, a ja mam głupich przyjaciół ogólnie, więc nie chce mi się mieć z nimi styczności, tylko z bratem siedzę.
blokujWłasnie o tym mówię, pokolenie jest coraz gorsze. Teraz co drugie dziecko w Warszawie, chodzi z papierosem bądz z piwem w ręku i ciągle przeklina.
blokujJa bym nigdy nie pił, ani nie palił chociaż, a nie to co inni.
blokujTeraz Mundial się skończył, to się będzie co innego robiło.
blokujrzygam na greesmana. Nienawidze go. Jest slaby. oszukuje.
blokujA ja rzygam na twoją zawiść
blokujjaka zawisc, czlowieku skad Ty spadles???? Zanurkowal a Ty go bronisz???? Ty jestes stronniczy.
blokujGdzie ja go bronię? Napisałem po prostu że jest dla mnie bardzo dobrym piłkarzem, i również napisałem poniżej że faul był zle podyktowany bo go nie było. Jesteś kobietą która nie potrafi czytać ze zrozumieniem, to że mam szacunek do kobiet to nie zamierzam cie obrazić:)
blokujok spoko. Przeciez mozesz tak uwazac ze jest super dobry. Dla mnie nie jest az tak dobry jak go maluja. Niewazne zreszta, Francja wykorzystala co jej los dal i chwala jej za to. Grarulacje dla Chorwacji za walke. Dobranoc.
blokujChorwacja wykorzystała limit szczęścia i dlatego nie mieli szans w tym spotkaniu.
blokujMoze i prawda, nie bede sie klocic. Ale idac tym tokiem rozumowania... to statytystyki z pierwszej polowy 7 strzalow celnych dla Chorwacji i 1 dla Francji, posession - ponad 60% dla Chorwacji, mniej niz 40% dla Francji, dokladnosc lepsza dla Chorwacji... to tez chyba wszystko nie powinno sie zdarzyc. skoro Chorwacja jest az tak gorsza od Francjii......
blokujFrancja miała taką taktykę jednoznacznie, zauważ że grali spokojnie nie atakowali i to im wyszło.
blokujFrancuzi mogli chociaz przeprowadzić jedna składna akcje w pierwszej polowie. Chociaz jedna. Albo chociaz pokazac ze potrafia sie utrzymac przy pilce okolo 50%, wtedy nie mialabym pretensji do nich. Ale... zwyciezcow sie nie sadzi, i wiem, ze nie wygram z Toba na argumenty dzisiaj. Juz nic nie pisze. Milego wieczoru. Pozdrawiam.
blokujUwierz Ewo że nie wygrasz, każdy kto zna się chociaż ciut na piłce nożnej zauważył fakt że Francuzi wyszli z taktyką, taką że wiedzieli że Chorwacja jest zmęczona Mundialem bo mieli dogrywki. Wiedzieli że mają skrzydła szybkie które potrafią ograć każdego, więc zagrali na spokojnie i dali się wymęczyć Chorwatom w pierwszej połowie, w drugiej zaczeli ich kontrować i się stało bramki wpadały jak ULALA
blokujTacy to Francuzi, że 75% to Afrykanie. Sami Francuzi nie potrafią się cieszyć zwycięstwem, bo wiedzą, że zagrali gorzej od Chorwacji. Wie tez o tym cały świat. Mundial zmienia się w mistrzostwa Ligii, gdzie narodowość nie gra roli. Mieszkam w wielonarodowościowym mieście i państwie. Francuzi skwaszeni, slaba wygrana. Chorwaci pokazali jak grać. Słaby pokaz futbolu zwycięzców.
blokuj"Drużyna lepsza" nie traci 4 bramek w meczu :) To że Chorwacja próbowała ciągle zagrażać Francuzom bramkę to wynika z tego bo przegrywali w meczu o Puchar :) Francuzi pokonali dłuższą i cięższą drogę od Chorwatów i nie powiesz że nie :) Bo Francuzi by chcieli mieć taką drabinkę jaką miała Chorwacja :D To jest pewne. A Niemcy w 2014r? 2 Polaków, i wielu innych z po za Niemiec, i nikt na to nie patrzył.
blokujarbiter główny podyktował rzut wolny dla Francji, choć Antoine Griezmann go wymusił. Następnie po zagraniu z wolnego Griezmanna sędzia liniowy nie zauważył, że Paul Pogba wrócił z pozycji spalonej, a następnie zmusił do błędu Mario Mandżukicia, który głową strzelił bramkę samobójczą. Francuzi prowadzili, choć... nie oddali celnego strzału na bramkę rywali”
- szemrany karny.
Szczery wynik: 2:2.
Ale tam,
Viva Africa!!!
blokujGra się tak by wygrywać. Dzisiaj niestety piłka często wygląda tak, że nawet topowe zespoly po 1:0 grają autobus i kontry.
blokujTak jak ty oszukuje :)
blokuj+1
blokujGreezman ładnie tańczy
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.