blokujWielka koszykówka zawita na Pomorze, a reszta ma się obejść smakiem lub dojechać tam, tylko dlatego, że jest tam ogromna hala. Wcale nie wiem, czy na polskim wybrzeżu jest takie wielkie zainteresowanie wielką koszykówką, męską.
Wielka koszykówka wraca do Trójmiasta. W nadchodzącym miesiącu kibice nad morzem zobaczą dwa wielkie mecze. 15 września zawita FC Barcelona, a dwa dni później w Ergo Arenie zamelduje się reprezentacja Chorwacji (spotkanie w ramach eliminacji do MŚ).
blokujWielka koszykówka zawita na Pomorze, a reszta ma się obejść smakiem lub dojechać tam, tylko dlatego, że jest tam ogromna hala. Wcale nie wiem, czy na polskim wybrzeżu jest takie wielkie zainteresowanie wielką koszykówką, męską.
blokujMecz odbędzie się w Gdynia Arenie, hali na niecałe 5tys, to dla Ciebie ogrom miejsc? Wielka koszykowka? 12 miejsce ligi Polskiej zagra z niedoszlym ćwierćfinalistą Euroligi? Barcelona to zespół z nazwy, koszykarska sekcja to nie piłkarska. Ja rozumiem, gdyby to był mecz o punkty, kasę, a tutaj to jest zwykły sparing, przez który Arka chce zarobić na biletach, choć hala i tak się nie wypełni.
blokujTrochę zaleciało zazdrością.
blokujHali nie zazdroszczę, składu uwierz mi też :) Obecnie mamy Majstra, a Gdynia 12 miejsce... Takie są fakty
blokujMistrz mistrzem a ile sezonów był dół tabeli
blokujOstatnie lata to czołówka Polski))) A owocem tej ciężkiej pracy i świetnej polityki klubu, jest Mistrz Polski
blokujCzy Ty człowieku masz pojęcie o koszykówce? Anwil nigdy w swojej karierze nie był na dole tabeli. Najgorsze miejsce w historii to 12 a tak to poniżej 7 nigdy nie schodziliśmy. Zanim zaczniesz mundrować to zapoznaj się z faktami.
blokujA dzięki za info
blokujGdzie kur... tu zazdrość widzisz!?. Ale inne ośrodki w kraju też są, i więcej kibiców niż w trójmieście. Np. Łódź, Śląsk, Warszawa.
blokujA czy ktoś im (tym ośrodkom) broni organizowania takich meczów - mam na myśli kluby - nie, nie broni. Sęk tylko w tym, że nie mają takiej opcji, ponieważ nadzwyczjniej nie ma tam drużyn na odpowiednim poziomie! Więc Twoje porównania czy też propozycje są całkowicie bez sensu.
Co innego reprezentacja, ale w tym przypadku skargi i zażalenia tylko i wyłącznie do PZKosz-a.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.