blokujNie widziałem żeby Pedersenowi puściły nerwy, za to Janowskiemu i jego ekipie - tak!
Gorąco zrobiło się po szesnastym wyścigu w parku maszyn na stadionie w Gorzowie, gdzie odbywa się Grand Prix Polski. Doszło tam do spięcia Macieja Janowskiego z Nickim Pedersenem. Przedstawicieli obu teamów trzeba było rozdzielać.
0 299 przeczytaj cały artykuł
blokujNie widziałem żeby Pedersenowi puściły nerwy, za to Janowskiemu i jego ekipie - tak!
blokujA ja uważam wręcz przeciwnie. Maciej cały czas kontrolował sytuację i pokazał faka może i złośliwie, ale lepszy złośliwy fak niż złośliwe wywożenie w bandę. I tyle. Cały cyrk w parku zrobił dzik.
blokujObejrzyj sobie dokladnie - przy wjezdzie do parkingu ktos z teamu Macka popchnal dzika i dlatego ten wjechal w jego motor. Wyraznie widac jak dzik skacze do tylu do kogos kto go popchnal, a nie do Macka.
blokujNie, nie było tak. Dzik wjechał w mtocykl Macieja i team Maćka rzucił się na Pedersena. W praku Maciej nawet nie spojrzał na Nickiego.
blokujWidzisz dlaczego wjechał w motocykl Maćka albo udajesz niewidomego ?
blokujWjechał, oczywiście wszyscy widzieli. Jednak chamski fuck pokazany przez Janowskiego to co jest twoim zdaniem? Tak się na torze zachowuje zawodnik z klasą? Było chyba z sześć powtórek z różnych ujęć i na każdej widać było środkowy palec Janowskiego, jednak dla mistrzów NC+ był to kciuk w podziękowaniu za walkę... Żenada , podobnie jak komentarz Niszczy.
blokujTo mnie rozwala, jak gość pakuje innego w gips to wtedy jest żużel, a jak pokazuje faka to niesportowe zachowanie.
blokujOkazuje się że dzik jednak nie wjechał tylko został na niego popchnięty przez kogoś z teamu a potem jeszcze uderzony chyba przez ojca masakra będą kary
blokujWjechal bo zostal popchniety co widac wyraznie na filmie
blokujDokładnie
blokujChyba mnie z kimś pomyliłeś bo właśnie napisałem dokładnie to co Ty tylko innymi słowami i daję głowę , że Maciek za to co zrobił przeprosi .
Nicki wjechał w motocykl Janosia bo został przez kogoś celowo popchnięty i druga sprawa nie widzę żadnego chamskiego zachowania Pedersena na torze bo to Maćka postawiło w poprzek toru przez co musiał składać do wyprzedzania Dzika na dwa razy , zadziałały emocje i adrenalina więc pojawił się środkowy palec . Nie ma w tym żadnej głębszej filozofii , za chwilkę opadną emocję i wszystko sobie wyjaśnią .
blokujŚlepy jesteś i żyjesz w swojej wirtualnej rzeczywistości. Wyłącz internet.
blokujJesteś albo ślepy, albo nienormalny
blokujCzekański napisze, że wszystko było w porządku, a Janowski, Krysia Kloc i Andrzej Rusko, to najlepsi ludzie na tej planecie.
blokujNiech ten gosc lepiej juz nic nie pisze,wszystkie jego artykuly sa pisane na ostrej bani,albo na przepoteznym kacu. Tego nie da sie czytac:)
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.