blokujNie mam pojęcia kogo cutujesz człowieku i co cytujesz. Ale podzielam pogląd aby sam spektakl sportowy nie był zabarwiany polityką. Ale od funkcjonowania sportu do zawodów to jeszcze kawałek. Jak sobie wyobrażasz Vive bez sponsorowania przez jakąś Spółkę Skarbu Państwa podobnie inne kluby bez udziału środków publicznych. Osobiście uwżam, że Vive musi mieć bardzo mocny układ polityczny, ponieważ oni za swoje wyczyny nie zasługują na tak duże wspomaganie. Natomiast Wisła ma miernego polityka który zarządza, ponieważ gdy miał swoją opcję nie zabezpieczył klubu, a teraz w konflikcie politycznym nie potrafi się dogadać z żadnym podmiotem zewnętrznym. Jeżeli zaś idzie o rurę po dnie Bałtyku to przekracza kompetencje klubów. Ale kluby jako ogniwa państwa sponsorowane przez państwo powinny uwzględniać interes i dobro państwa. EHF wdało się w politykę. Kluby muszą wybrać co dla nich ważniejsze dobro Polski czy zagrywki polityczne EHF. Uważam, że Polska nie powinna cofnąć się nawet na krok nawet gdyby wykluczyli nas z rogrywek! Ja jestem Polakiem i Polska jest dla mnie najważniejsza.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.