blokujFalubaz macie zadanie, dobić ich!!!
Speed Car Motor Lublin pokonał ROW Rybnik 53:37 w rewanżowym meczu Nice 1. LŻ i odrobił straty z pierwszego spotkania. Tym samym lubelskie Koziołki w przyszłym roku zameldują się w PGE Ekstralidze.
0 479 przeczytaj cały artykuł
blokujFalubaz macie zadanie, dobić ich!!!
blokujTypowy komentarz torunskiej mendy za to wlasnie sie was nie trawi farciarze
blokujMożesz nam skoczyć. Płacz dzieciaku płacz. Nikt was nie lubi. Nie tylko my. Poczytaj komentarze.
blokujPisz za siebie! Do Rybnika to wy coś macie a do Torunia większość!!! Oszuści i uciekinierzy!!!
blokujOn widzi tylko czubek torunskiego nosa
blokujA g.wno mnie to obchodzi dzieciaku i twoje wypociny tez
blokujWas wszyscy kochaja:) A prezydent Rybnika dzis "tanczy dla mnie" z prezeskiem M.:)))
blokujTwoje skomlenie miodem na moje serce:)))) auf wiedersehen:)))
blokujLepiej garowac w nice. Niz byc tchorzem i zwiac ha ha panienki
blokujhahhahhahhahh smoki tez tam byly synku?:))))) miaucz dalej:))))
blokujPrawda was boli nie od dzis i wie to cala zuzlowa Polska tchórze
blokuj:))))) Przeciez my to olewamy papciu:)))) A Row cie bedzie piekl cala zime:)))))
blokujChcielibyście ale tu się mylisz zresztą jak to toruńskie mendeczki
blokujNajwazniejsze ze dzis Kasti tanczy dla mnie:)))))))
blokujHa ha ale masz marzenia to tak jakbyście mistrza zrobili czyli nieosiągalne
blokuj:))))) Dobra rowiarzu, rozerwalem sie troche twoim kosztem:) Udanej niedzieli:) Pozdr.
blokujH.j Ci w D.pe i nie pozdrawiam boś toruński
blokujMarzenia rybnickiej Drag Quenn:))))
blokujMiałeś już wyp.erdalac podobno.
blokujAle nie pisz z pelnymi ustami:)))))
blokujO k... troll z piernikowa powrócił !
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.