blokujJa nie rozumiem, jak swego czasu najlepiej zarabiający polski żużlowiec nie był w stanie zabezpieczyć się finansowo na takie zdarzenie... Wiem, że to nie F1, ale mimo wszystko czołówka do biedaków przecież nie należy...
Dariusz Michalak, były żużlowiec Falubazu Zielona Góra, apeluje o wsparcie dla niepełnosprawnych zawodników. - Wszyscy zbierają dla Golloba. Czasem jednak trzeba pamiętać, że są też inni potrzebujący - mówi.
blokujJa nie rozumiem, jak swego czasu najlepiej zarabiający polski żużlowiec nie był w stanie zabezpieczyć się finansowo na takie zdarzenie... Wiem, że to nie F1, ale mimo wszystko czołówka do biedaków przecież nie należy...
blokujWidocznie uważał się za niezniszczalnego po tylu wypadkach, z których wychodził zdrowo, ale wszystko się kiedyś kończy...
blokujTo jest bardzo proste...albo nie znamy faktów o odszkodowaniu Golloba. Zebrał miliony i poprostu teraz dorabia do renty od pani premier, bo długo to nie potrwa...zobacz sytuacje z Wardem. Cichosza nastała i tak samo będzie z Tomkiem. Albo wyszła jego pycha i krótkowzroczność i płacił najniższy ZUS, więc ma co chciał. Szkoda mi każdego kontuzjowanego zawodnika, Golloba szczególnie. Ale jako człowiek jest gburem, jest chamski i uważa się za cholera wie kogo.
blokujMasz rację On ma ale lepiej wydawać cudze niż własne . Co z Cieślarem ,Biełousowem ,Michalakiem , Nowakiem i innymi ? Nic bo "słabe nazwiska" ?! To jest chore. Jak słyszę że "dla Golloba" to mnie skręca. Znam ludzi i ich rodziny które posprzedawały całe swoje majątki (domy , samochody ) po to żeby pomóc najbliższemu ! Wychodzi na to że pan Gollob jest już biedny i wszystko sprzedał ( razem z pomocnym bratem Jackiem i papą ) skoro się od dawna zbiera grosiki dla niego ? Pamiętam jak się stało to nieszczęście to od razu krzyk i zbieranie kasy chociaż jeszcze nie miał rehabilitacji. Nie znaczy to oczywiście że nie współczuję temu panu , tak jak wszystkim innym których spotkało podobne nieszczęście i życzę wszystkim powrotu do zdrowia.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.