blokuj42 letni Walasek jest BOMBĄ!Ktoś ma poczucie humoru. Wypompują się finansowo i znowu rok przerwy w Ostrowie!!!
Grzegorz Walasek w sezonie 2019 wystartuje w barwach TŻ Ostrovia. To spory sukces transferowy klubu. Walasek dotąd był bowiem bardziej łączony z beniaminkiem Nice 1. LŻ, ale z Rzeszowa. W Ostrowie pojedzie również Tomasz Gapiński.
0 178 przeczytaj cały artykuł
blokuj42 letni Walasek jest BOMBĄ!Ktoś ma poczucie humoru. Wypompują się finansowo i znowu rok przerwy w Ostrowie!!!
blokujI mowi to człowiek który miał w Pile młodego Okoniewskiego z kontraktem ekstraligowym .Jeżeli za coś sie Mercedes bierze tzn że nie bedzie fuszerki elo!
blokujSorry ale lecicie z ligi 43 letni "matadorzy " 1 ligowych torów was nie zbawią :))))))
blokujZgadzam się z Tobą.
blokujAkurat z ligi to wy polecicie, bo zbankrutujecie ;)
blokujZlecimy to zlecimy - proste. Świat dalej będzie się kręcił :)))
blokujDokładnie. Może być tak, że Gapa z Walaskiem będą robić po 12 pkt, a może być tak, że będą robić po 5...Takie życie
blokujBaran ,Koza vs Walasek ,Gapiński oj bedzie bolało :D:D:DD
blokujjak zawsze w konfrontacji z wami :)
blokujZgadza się. I to bardzo Was będzie bolało.
blokuj2 dni temu Koza był słabym zawodnikiem, dzisiaj już jest lepszy od Walaska :D
blokujKoza będzie jednym z lepszych Polaków. W tym roku miał średnią lepszą od kosmicznego Polaka Rybnika Szczepaniaka, a jechał po ciężkiej kontuzji.
blokujA tak poza tym to z główką wszystko ok? "kosmiczny Polak Rybnika" długo nad tym kombinowałeś?
blokujNie podskakuj mu bo zaraz dorzuci do tego Grajczonka a od niego lepszych w Nice nie ma.
blokujGrajczonek zje Gapinskiego człowieku.
blokujToż to kanibalizm. Niech lepiej Kozę zje.
blokujŻeby się nie udławił. Miniony sezon. Grajczonek w stabilnym, zamożnym klubie średnia 1,476, a Gapiński u bankruta (która mu nie płacił, a więc nie miał za co kupować sprzętu) 1,758. Liczby nie kłamia. Gdyby nie Hancock, już moglibyście oswajać się z myślą o wyjeździe do Bydgoszczy w 2020 roku. A tak, to szanse jeszcze macie. O ile dostaniecie licencję?
blokujGrajczonek w 2017 w Rzeszowie średnia 2,0. Jeszcze jakieś pytania ?
Gapiński zrobił średnią taką, bo liga była słaba. Teraz jak mu przyjdzie mierzyć się z Morrisem, Hancockiem czy Sundstroemem to będzie lipa.
blokujA co mnie interesuje co było w 2017? CHłopcze. Licza się czasy najnowsze.
Walasek 2004 - IMP. Jakieś pytania? A chcesz Gapińskiego? 3 miejsce w IMP w 2015 roku.Zresztą, wtedy Gapiński też miał prawie 2,0. Tak to sobie możesz pomarzyć, o ile będzie u was licencja.A Grajczonek podupadł. Tylko jeden sezon mu wyszedł.
blokujGapa nie taki zły jest
blokujNo tak wszyscy co nie w Rzeszowie to be ;) a z tego co pamietam Sundstroem już jeździł w 1 lidze w Gdańsku i też jeśli dobrze pamietam nawet średniej 2,0 nie było ;) Wiec bez podniety. Liga będzie wyrównana i Ostrów namiesza a ja 3mam kciuki za słowa Andrzeja żeby Loko jechało z nami finale a najlepiej żeby w półfinale rozjechali przereklamowany Rzeszów i jego kibiców bez szacunku dla nikogo
blokujBędzie piekielna 1 liga i ja bardzo lubię Lokomotiv ale przez PZM maksymalnie niech zajmą 3 miejsce bo 2 spowoduje odwołanie baraży a 1 jeszcze gorsze jaja i np. Utrzymanie wszystkich w ekstralidze.
blokujWalasek to wzmocnienie . chciałem go w Rzeszowie bo swoje zrobi . Ale w sumie dobrze się stało , że go nie ma , bo irek mądrzeje w kwestii wydatków . Wole kadrę bez Walaska ale i bez jelitówek . a w Rzeszowie mamy przyzwoitych seniorów grajczon i baran dadzą radę a koza betoniarz we odwodzie
blokujJak ja kocham tą twoją zazdrość :P satysfakcja 100%
blokujtoć wujaszku sramonku zgodzić siem s tobom nie zgodzem hoc wciry moszesz mnie wieczorem spuścić i cosik mnie siem wydaje sze to rzeszufkowy klubik poleciec snadnie mosze z szybkosciom wienkszom nisz ostravia
alec ta liga pierwsza mocniasta w sezonie pszyszłym i jusz sobie zombki moje mleczne ostsze na oglondanie bo dziadek wiesław jak wiesz wujaszku tv elewen ma dokupić
blokujPopatrz na jego wybór avatar’u ; podstępny kłamca który marnie skończył. Ot, cały sramon.
blokujNie bądź złośliwy kumplu
blokujTo na razie wam grozi. Nie pierwszy raz zresztą.
A na I ligę, Walasek to naprawdę bomba. Zawodnik wciąż z dużym potencjałem. Oj, żal coś ściska, bo u was THJ (ale ten lubi być niespłacany) i czwartorzędny Niemiec.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.