blokujTo jest ta właśnie jedyna noc,
która ma w sobie magiczną moc.
Niech spełnią się dziś moje życzenia:
miłości, zdrowia i marzeń spełnienia!
Wesołych świąt i Szczęśliwego Nowego Roku! ;)))
blokujTo jest ta właśnie jedyna noc,
która ma w sobie magiczną moc.
Niech spełnią się dziś moje życzenia:
miłości, zdrowia i marzeń spełnienia!
Wesołych świąt i Szczęśliwego Nowego Roku! ;)))
blokujDziękuję, Marto :) I wzajemnie, życzę Tobie wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia, spełnienia marzeń, mnóstwo szczęścia i radości w Nowym 2019 Roku! :)
blokujPięknie dziękuję Drwallusiu ;))))
blokuj"Drwallusiu"... no i masz, właśnie legła w gruzach moja reputacja krnąbrnego ;D Ale na okres Świąt taki avek to dobry pomysł, już zmieniam dzięki Tobie Martusiu ;)))
blokujTa reputacja chyba była przekłamana, z "krnąbrnym" mi się nigdy nie kojarzyłeś hihi ;))))
Bardziej do Ciebie pasuje obecny nick myślę hihi ;))))
blokujNo teraz to już pełna dekonspiracja :D
Zanim wszczniesz (najdłuższy 1-sylabowy wyraz w j. polskim :)) dociekanie wyjawię, że "krnąbrnego drwala" mam w nicku wyłącznie ze względu na ciekawą zbitkę słowną ;)
blokujKrnąbrny Drwalluś według mnie pasuje idealnie! :P :D
blokujHahahhha, coraz lepiej ;D
W Święta nie będę już więcej zmieniał, ale obiecuję w czwartek przemyśleć Twoją sugestię ;)
blokujCo do nicku to się zgodzę z Efanka, Krnąbrny Drwalluś świetnie brzmi hihi ;)))))
Połączysz po prostu dwa nicki w jeden hihi ;))))
blokujPięknie to wykombinowałyście, brzmi super ;D ...w okresie Świąt :p
Jednakże chcąc w typerku Toma na etapie AO dorwać prowadzących w rankingu ogólnym Sargona i El Nadalla, muszę wrócić do nicka siejącego wśród rywali trwogę ;) Krnąbrnego drwallusia (wraz ze stosownym avkiem) wstawię specjalnie dla Efanii i dla Ciebie Martusiu zaraz po Wimbledonie ;)))
blokujMiło, że wstawisz hihi ;)))))
Jestem bardzo ciekawa jaki to będzie stosowny avek hihi ;)))
blokujSpokojnie, Nadallskiemu konczy sie luwak ;) Bedzie trzeba wrocic do wrozenia z kuli, a to nie jest tak efektywne jak fusy. Jeden konkurent (ktory, notabene, znalazl sie tak wysoko calkiem przypadkiem) mniej.
blokujSmakosz luwaka, a nie trzymasz w domu cywety zamiast psa czy kota?? Miałbyś tę kawę na bieżąco i to za friko. No ale przynajmniej będzie gra bez handicapów, bo z kuli to już standardowo wróżą wszyscy ;)
blokujZostają mi jeszcze tarot, rzut kośćmi i lanie wosku przez dziurkę od klucza. A, właśnie! Muszę iść do mięsnego po kości do wróżenia, dzięki za przypomnienie ;)
blokujW przypadku Linette nie pomogą mi żadne kości, kule czy taroty. Muszę w 1r. AO postawić na Madzię (bez względu na rywalkę) i liczyć że wygra - zakład z Mindem: porażka Magdy oznacza dla mnie [-1 pkt] zamiast zera, natomiast przy jej zwycięstwie w 1r. to Mind będzie miał [-1 pkt] :p
blokujJak dobrze polosuje to przegra w trzech, jak źle to w dwóch. Przykro mi, od samego początku będziesz musiał nadrabiać ;P
Edit: A jak postawisz na przegraną Magdy i trafisz (sety też), to dostajesz 2 punkty czy też -1?
blokujNie no, nasz prywatny zakład nie może przecież dawać dodatkowych punktów w typerku ;D W zakładzie ja postawiłem na wygraną Magdy w 1r. AO, Mind na porażkę. Zatem w 1r. AO jeden z nas otrzyma normalne punkty (Mind jeśli Magda przegra, ja gdy wygra), a drugi dostanie "karny" -1 (dobrowolny, bo przecież typerek minusów nie przewiduje).
blokujŹle mnie zrozumiałeś. Założyłeś się, że Magda przejdzie pierwszą rundę, ale jeżeli w pierwszej wylosuje powiedzmy Simonę a Ty postawisz 2:0 Halep i takim wynikiem skończy się mecz, to finalnie dostajesz 2 punkty (3 za poprawny typ i sety -1 za przegrany zakład) czy bez względu na wynik, dostajesz -1?
blokujNadaliński.....masz zamiar jakiś zakład wygrać?
Dobrze czaruj/kuś;)
blokujJa nie uprawiam haaazzardu ;P To Drwalluś postanowil dac nam na AO fory i wystartowac z ujemnym punktem ;P
blokujNie mógłbym postawić na Halep - jak wspomniałem, w 1r. MUSZĘ stawiać na Magdę bez względu na to kogo wylosuje. Gdyby jakimś cudem wygrała z Simoną, to dostanę normalne typerkowe punkty, a gdy przegra dostanę -1 (zamiast zero). Tak samo Mind MUSI w 1r. obstawić porażkę, choćby Madzia trafiła na najsłabszą z całej stawki.
blokujNo to ladnie sie wkopales ;P
blokujJa tam wierzę w Madzię jak w Zawiszównę ;D Nie zrobi mi przecież takiego fikołka, abym AO zaczynał na debecie :p
blokujZ Madzią, to nigdy nic pewnego....uważaj z tą wiarą;)
blokujWbrew pozorom, z Madzia bardzo duzo jest pewnych rzeczy. ;)
blokujHaha.....pewne rzeczy są pewne....choć wolałabym, żeby pewnikiem nie były;)
blokujOj to prawda, z Madzią bywa różnie ;) Ale dlatego Mind też niech uważa ze swoją niewiarą, bo równie dobrze on może wystartować w AO na debecie ;D
blokujTak naprawdę, to nie wiem co tam obstawialiście......tylko luwakowy Nadalski rzucił mi się w oczy;)
blokujCo najlepsze, Nadalski niczego nie obstawial. Dopiero teraz zauwazylem, ze w ogole istnieje jakis zaklad. Ojj Ćma, do okulisty trzeba sie wybrac..
blokujA to Ty nie wiesz, że ja okularnica jestem hihi?;)
blokujTo wymiana szkiel sie szykuje..
blokujNadalski nie trzyma w domu cywety i zaczyna odczuwać niedobór luwaka, dlatego zastępczo już planuje rzut kośćmi, tarot i lanie wosku ;D
(a obstawiałem ja z Mindem, nie z Nadalskim)
blokujTo zrobiłam tu fermencik....ale wiadomo.....Nadalski winny;)
blokujNo jak nie, jak tak :D Zawsze ktoś musi być winny ;)
blokujI to jest bardzo dobra odpowiedź.....czuję się usatysfakcjonowana hihi:)
blokujI świetnie, to jest najważniejsze ;)))
blokujZmykam już.....ale zostawię wam fajne nutki.....mam dzisiaj muzyczny wieczóór.....
blokujBlue Cafe w jakimś tam stopniu rekompensuje Twoje zmykanie ;)
To się nazywa wyjście z klasą :)))
blokujKomuś jednak się nie spodobało, a muzyka, wokal i obraz przecudny.
Czerwonym łapskom na nutkach mówimy stanowcze nie!!!
blokujNadalski niewinny, to ocet jest winny!!
#PotterkowySuchar
A tak serio, juz sie przyzwyczailem, ze cale zlo na swiecie to moja wina. :)
blokujUuuuuuuuuu....to bidulek jesteś?
blokujTak :(
blokujOtoz to, nic dodac, nic ujac. Wrozenia z kuli nie bedzie bo kolega skrecil kostke i musialem mu je pozyczyc na jakis czas. Do AO na pewno sie nie wykuruje :/
blokujNo ja nie wiem, jakie Wy tam macie uklady.
Tak jak mowiles, kosci i kule tu nie pomoga. W Twoim wypadku pozostaje tylko laleczka vooooodoooo (nie wiem, czy nie ma tego slowa na liscie slow zakazanych a widzialem, ze takie powielanie liter pomaga). Trzymam kciuki za Krnąbrną Madziulkę! ;) obysmy to my zaczynali typerek z debetem wzgledem Ciebie a Szymona szybki wylot. ;)
blokujPS
Jak dobrze polosuje to przegra w trzech
Przed rokiem Magda losowała nie najgorzej (Brady) i wygrała w trzech...
...po czym w dwóch pokonała Kasatkę,
więc nie jestem pewien kto z nas (Mind czy ja) się wkopał :p
blokujKomentarz już też Ci u mnie poleciał ;)
blokujNie dość, że łajzy "życzliwe", to jeszcze wyjątkowo czujne ;D
(Nie śpią cała dobę, czy czuwają na zmiany? ;))
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.