Skandale w żużlu to już normalka. Nie wiem, co musiałoby się stać, żebym osłupiał. Stal Rzeszów? Brawa dla Polskiego Związku Motorowego. Koniec z pobłażliwością.
Skandale w żużlu to już normalka. Nie wiem, co musiałoby się stać, żebym osłupiał. Stal Rzeszów? Brawa dla Polskiego Związku Motorowego. Koniec z pobłażliwością.
blokujco ty chlopie piszesz , we wszystkich klubach kontrakty sponsorskie sa tak placone , czego masz bo; doopy do Gorzowa?
jakos nie przeszkadza ci ze wdowa po Tomku Jedrzejaku nie dostala nawet kontraktowych pieniedzy a wcinasz sie w kontrakty sponsorskie ,ktore nie maja nic wspolnego z klubami tylko pazernoscia zawodnikow...
blokujWe wszystkich zróbmy porządek. Tak samo mnie interesuje wdowa jak i Zagar, obydwoje mają sponsorskie do odzyskania. I tu i tu mają być wypłacone. Ty za to najlepiej wiesz widzę, co komu zostało wypłacone i co się należy. Sponsorskich nie płacicie to od razu, retoryka jakby się to nikomu nie należało, bo to pazerność.
blokujchlopaku , zawodnicy to instytucje/firmy , od lat wiedza czym ryzykuja podpisujac takie kontrakty (pierwszy glosny byl z Grinem w Bydzi , jeszcze nawet teraz Wladka chcial szarpac ) a ty wciaz swoje , jesli regulamin tego nie zakazuje to znaczy ze zezwala , wiec dlaczego masz pretensje do klubow a nie do sponsorow , zawodnikow i PZM?
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.