blokujProfesjonalista to jednak profesjonalista. ;)
W czasie trwania turnieju w Melbourne, będę miał przyjemność prowadzić ten typer w zastępstwie za głównego prowadzącego Toma :) Turniej zaczyna się 14.01.2019r(my wystartujemy 11.01) i będzie trwał do 27.01.2019rDo udziału w typerku zapraszam WSZYSTKICH CHĘTNYCH :) Tenisomaniaków oraz tych, którzy (…)
13 163przeczytaj cały artykuł
blokujProfesjonalista to jednak profesjonalista. ;)
blokujDziękuję Ell Kopyto ;)
blokujA tak w ogole to czemu Kopyto?
blokujBo Rafa ma niezłe kopyto, czyt.racicę ;)
blokujTiaaa, zobaczysz jak na tych racicach pierwszy bedzie biegl na lotnisko na lot w kierunku Majorki.
blokujw sumie "mafia wujka Toniego" załatwiła mu od biedy znośną drabinkę, może po jakiejś zaciętej 5-setówie dojdzie do 2 rundy?
blokujNawet nie patrzylem. Kto go tam wie. Ale nawet bez patrzenia na drabinke wiem, ze Australii nie zwojuje..
blokujAustralia jest przeklęta, więc na milion procent już nigdy tam nie wygra. tak samo jak tych wszystkich turniejów, których nie zdążył wygrać jak był młodszy i bardziej ambitny.
ma Duckwortha w 1 rundzie, więc może po zaciętych 5 setach wygra większe doświadczenie XD ale następne rundy widzę mgliście...
blokujJa już nawet nie mówię o wygranej.. Ale chociaż półfinał..
blokujmoje nastawienie jest tak niskie, że 4 rundę uznam za spektakularny sukces XD
blokujHAHAHA HAHAHA HAHAHAHA!! szkoda, że nie mogę polajkować mojego komentarza XD poproszę Potterka o kategorię nagród "Anty-prorok roku" XD
blokujPamiętam, że pisałaś, że czwarta runda to szczyt marzeń, ale dla mnie było czytelne, że to proroctwo trzeba czytać odwrotnie niż wynikałoby z jego treści. ;D
blokujNo i mój plan, że wylatuje po 2 meczach wziął w łeb! Przecież to są 5setówki!!! Za dużo ostatnio dziwnych meczów oglądałam, a to zmienia postać rzeczy! Trzecia runda dla Rafy.
blokujczyli też stawiasz, że na 100% nie przejdzie De Minaura? z taką pytajnikową formą powinien się wycofać. jeszcze jest szansa.
blokujJest ewentualność, że DeMinaur coś nawywiaja i wtedy są szanse!
A tak serio, to Australia to mi do Rafy nie pasuje i niech się cieszy, że jedną ugrał. Każdemu jego Waterloo. Zamurował wszystkim Paryż, to niech się nie dziwi, że mu się Antypody odpłacają! Zobaczymy jak będzie. Tak bez powodu on szlama nie odpuszcza, bo to od groma punktów.
blokujW jego wieku to on już gra hobbystycznie, nie dla punktów ;)
blokujon chyba jakiś cyrograf podpisał w 2009, że wydusił ten finał. w "Rafie" tak opisał swoje samopoczucie po meczu z FerVerem, aż miałam ciarki. bo jak oglądałam ten finał, to jakoś nie było po nim widać, że nie czuje nóg czy coś... a tu za kulisami taka drama, cały dzień z nogami w lodzie i walka z czasem byle wyjść na kort :|
to był maks jaki z siebie dał i od tego czasu AO to same kontuzje dla niego.
blokujCyrograf. Dobrze powiedziane. Rafę czytałam oczywiście, nawet mam na półce obok Open i biografii Andego i historii Borga z McE ;-)
To było tak. Bogowie tenisa, oddam Novakovi i Fedowi po garnku z klepiska, ale jedna pamiątka z Australii dla mnie. Byle szybko, bo na stare lata nie dam już rady w tym upale, po świętach.
No i poszli na to. Chwała bogom!
blokujSłaby z niego negocjator. Oddać 2 szlemy za jednego..
blokujNiesądze. Małym drukiem było, że im nie da zrobić Klasycznego!
blokujOni też mu nie dali. Gdyby wynegocjował AO'10 zamiast '09 to zgodziłbym się, że to dobre warunki. Ale tak to jest, jak się bierze byle jakichś prawników, zamiast dobrych i sprawdzonych.
#ThiemPotterek
blokujPotterek to chyba zajęty jest negocjowaniem stawki dla Agi w TzG ;))
Ale co ma wspólnego z prawem Uszatek #Thiem?
blokujFakt, teraz Potterek urobiony po łokcie xD
Ehh,.. długo by opowiadać ;P
blokujŚmiało... mam wolny wieczór aż do meczu Igi, hehe
blokujAle ja tak średnio :/ To Ty nie wiesz, że mój piętnasty nick na syfach to El Zapracowany?
blokujTeraz już wiem.
Ale nie wiem dalej co z tym prawnikiem #Thiem.
Ale OK, poczekam na El Niezapracowany, hehe
blokujPo Zapracowanym będzie Urobiony Po Łokcie. A potem będzie Mieszał Bigos tym urobionym Łokciem.
blokujEeee, to mów od razu, że się nigdy nie dowiem ;)
blokujDowiesz się. W swoim czasie ;P
blokujA, czyli znowu mam czekać :((
Na Jasia czekaj, na Jerza czekaj...
Na opowieść o spotkaniu Marusi z Jasiem czekam już od US 2017.
Teraz Ty...
No dobra, nie napieram i przyznaję sobie tytuł Pierwszego Czekacza SFtenis, hehe
blokujRozbawiłeś mnie:)))
blokujNoooo... rozbawić kobietę, to wieeelka sztuka!
Jestem ukontentowany, hehe
blokujCzekasz na Igę?
Może też doczekam, ale ciężko będzie;)
blokujCzekam... pewnie, że czekam.
Pewnie kimnę sobie za chwilę na dłuższą chwilę i wstanę obowiązkowo na mecz.
blokujTo może podobnie zrobię ;)
blokujMyślę, że to dobre rozwiązanie.
Dla mnie na pewno, bo rano muszę wstać o 5.30.
blokujMam podobnie, tylko o 5:00 muszę wstać ;]
blokujDla mnie czas między czwartą, a piątą, to największa masakra do wstawania;) Nie znoszę, bo wtedy mi się najlepiej śpi:)
blokujDla mnie zazwyczaj to środek lub początek nocy hehe
blokujTo pewnie kwestia przyzwyczajenia/konieczności....w Twoim przypadku:)
blokujPrzyzwyczajenie i przyjemność :-))
blokujO 5.00 ja nie muszę, ale często wstaję.
Jak po domu roznosi się rozpaczliwe miau miau (czyt.: dawaj jeść) oraz hau hau (czyt.: siku, siku), to na spanie nie mam najmniejszych szans :-)
blokujUciekajcie do spanka, ja sobie jakiś film polukam.....to może dotrwam:)
blokujJa, gdybym się położyła, to na pewno nie wstnę;(
blokujRozumiem.
Nie masz budzika :-(
blokujHaha....nie lubię tak się zrywać, albo czekam, albo nie oglądam;)
Inaczej będę bardziej nietomna jutro, niż wcale się nie kładąc;)
blokujO której meczyk ?
Po 24 ??
blokujPlanowany jest na północ.
O 0.00 ma też zacząć się mecz HuHu z Veselym, tak więc NIE MOŻNA spać :-)
blokujO 24 biorę antybiotyk, spoko ;))
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.