blokujOsobiście cenię Grega ale dobrze pamiętam jego absencję na finale ligi z Tarnowem.
Od takich zawodników jak Greg Hancock należy rozpoczynać budowę zespołu. Sparta nie powinna się zastanawiać ani minuty. Złoto jest na wyciągnięcie ręki - pisze w swoim felietonie Jarosław Galewski, dziennikarz WP SportoweFakty.
0 119 przeczytaj cały artykuł
blokujOsobiście cenię Grega ale dobrze pamiętam jego absencję na finale ligi z Tarnowem.
blokujWcześniej była Piła tam też nie dotarł na finał,mam mieszane uczucia,ale z dugiej strony nie wierzę już w Milika.
blokujJa też w Milika nie wierzę bo wierzę w Boga...
Pozatym "ham-cock" to już przeszłośc a Milik to przyszłość.A patrząc na to ,że ponoć amerykaniec chce mieć płacone ryczałtem to za "Sparte" życie na torze nie odda.Bo czy sie jeżdzi czy się leży kaska i tak mu się należy...
"Waszek" poprzedni sezon miał słaby bo nie mógł ogranąć się sprzętowo.Jeśli jednak poukłada sobie te sprawy to może być silnym doparowym we Wrocławiu na lata.Lepiej inwestować w "przyszłość" niż wyrzycać kasę w błoto na "przeszłość".W minionym sezonie jakoś "Gan-grega" nie było w ekstralidze i nikt za nim nie płakał. W tym i kolejnych też raczej nikt za nim łezki nie uroni.A bynajmniej napewno ja.Do autora artykyłu (pożal się boże "dziennikarzyny" ):
Skąd wy bierzecie pomysły na takie gnioty? Czyżby guru waszej sekty Wielki Pan Kuluar wam je wymyślał? Już pierwsze zdanie to jeden wielki bzdet!
"Od takich zawodników jak "ham-cock" powinno się zaczynać budowania druzyny" - to żeś gościu dopier....ł do pieca...
Czyli ty budowałbyś drużynę od takiego buca i egoisty jak on tak??? Od kogoś kto ma w doopie klub, drużynę a najważniejsze jest dla niego aby $ na koncie się zgadzały.Podstawą twojej drużyny miałby być ktoś któremu przed najważniejszymi meczami sezonu zdarza się spaść ze schodów , spóżnić się na prom czy też samolot? Ktoś kto wszystkich roluje na lewo i prawo aby tylko osiągnąć swój cel? Ktoś kto w ostatnim turnieju GP mając już pewny tytuł IMŚ specjalnie symuluje defekt i przepuszcza Holdera po to aby ten zdobył medal a nie Polski zawodnik a po tym numerze wycofuje się z turnieju poprzez co nie okazuje szacunku innym zawodnikom ? To koorwa gratuluje inteligencji.Pewnie w głowie to ci tylko Stefan hula... ( nie mam nic do tego skoczka narciarskiego )
blokujDB Magpie mam takie samo zdanie. Brać za miliony dziadka na jeden sezon, zamiast budować przyszłościową drużynę z młodym, zgranym składem to mi się w głowie nie mieści. Jakiej on by średniej nie miał, to najważniejszych momentach wystawia do wiatru i żadna średnia tego nie zastąpi. Vaszek ma potencjał, sprzęt ogarnąć i do boju WTS.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.