blokujJuveee gol, oby tak dalej:)
Juventus Turyn - Atletico Madryt
12 marca 2019, 21:00
3 : 0
relacja
blokujJuveee gol, oby tak dalej:)
blokujWitam !!! Alez ten Ronek ma fuksa :) Znowu w LM brameczka :) Trzymaj kciuki za Atletico kolego :)
blokujSiema:)
blokujHej, głównie chodzi o emocje 2:0 i moze być ciekawieeeeee :)
blokujNiech i tak bedzie ;) Pozdrowionka :) Ja tam wyczekuje jutrzejszego meczu :) Rakow- Legia :)
blokujRaków- Legia cóz to beda za emocje.
blokujZwłaszcza tutaj na forum....
blokujSiema:)) mam nadzieję na dobry mecz:))
blokujWitaj, pewnie Legia wygra :)
blokujPewnie tak:)))
blokujWygramy 2:0 i po emocjach.
blokujJagafana znów zbanowali
blokujJak to? Haha
blokujWidać już, że walą z automatu jak recydywę....
blokujJego też zaraz zbanują ;DDDD
blokujSzkoda, fajny ziomek
blokujTy to.JagaFan? ;)
blokujNie.
blokujNie....to Blue...
blokujCity 3:0 niezła orgia :)
blokujBŁAZN
Nowe słowa tworzysz?
blokujNic nowego...
blokujGreat minds think alike :)
blokujA ty się nie wtrącaj :) dziewczynko :)))...
blokujSłaba prowokacja.
Ps. Wtrącać? Ja przecie jedynie zwróciłam uwagę na słowo, którego nie ma w słowniku języka polskiego.
blokujTo lepiej nie zwracaj uwagi, bo on ma w zwyczaju pisać co chwile z błędami. Jedyna niezmienna rzecz to wymówka, bo raz się broni tym, że szybko pisał, a np. raz autokoretką w telefonie.
.
Ach Marto, co my zrobimy. Telefony w końcu są tak złe, że biednemu gimbowi zmieniają "wziąć" na "wziąść" ;DDDDDDD
blokujRobię błędy ortograficzne tylko wtedy jak mnie WKU.... :)))))
blokujBardziej ty go wkur..asz
blokujHaha co za dzieci downa!!!
blokujIle ty masz lat skoro nawet nie umiesz pisac (autokorekta zmienia na poprawna forme) ?
blokujO IQ spytaj, będzie śmieszniej ;DDDD
blokujNie bo niema takiej liczby na minusie
blokujHmm autokorekta raczej zmienia na poprawne formy, a nie te błędne, interesujące.
blokujSłuchaj go to wyjdziesz na ludzi :)
blokujNo na tym autokoretka polega, ale ktoś z dwucyforwym IQ nie myśli nad znalezieniem logicznej wymówki ;DDDDD
blokujMarta nie warto nic tłumaczyć bo i tak nie dotrze....:)
blokujPolski język jest widzę taki trudny, że nawet słowa "błazen" poprawnie napisać nie umiesz. Co za przygłup ;DDDD
blokujDużo osób tak pisze dla przykładu "kał"..... Jemu się boisz coś napsiac????? Boisz się stracić kolegę???? Wsumie wczoraj Ci coś wytłumaczyłem cwe....u
blokujPóki co to próbujesz grać kozaka internetowego, ale jesteś na tyle tchórzliwy, że nawet wyzwisk całych nie piszesz, bo srasz po portkach, że cię zaraz zbanują hahahahahahahahhahahahahahahahah ;DDDDDD
blokujXDDD..... Dobry argument dałeś na mój komentarz :)))).... Jesteś zwykłym do...wnem :S
blokujMaikel nie daje rady z jednego konta to próbuje z drugiego!!!!!! XDDDDDDDDDDDD........
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.