blokujJednego seta dałam Kanadyjce i niech to będzie ten pierwszy, jak już musi być!
Zapraszam na Typer IW 2019!!! :)Witam serdecznie wszystkich i zapraszam na piąty etap Sezonowego Typerka WTA Edycja 18/19, czyli TYPER INDIAN WELLS 2019 :) Turniej startuje 4-go marca (dwudniowe kwalifikacje), natomiast my zaczynamy zabawę od środy, 6-go marca, kiedy to rusza turniej główny. Pierwsze (…)
29 4428przeczytaj cały artykuł
blokujJednego seta dałam Kanadyjce i niech to będzie ten pierwszy, jak już musi być!
blokujta młoda to już tak trochę gwiazdorzy. czy mi się wydaje??
blokujTaka bardzo pewna siebie.....
blokujnoo. jakby już ze 30 mastersów pyknęła :P
blokujCzyżby tylko HuHu z tych roczników został "analogowy" ;)
blokujna to wygląda.
blokujJa z tego powodu nie mogę się przekonać do Tsitsipasa. Od początku jego pojawienia się na korcie. No nie mogę i już!
blokujmi on na początku nie przeszkadzał. był "normalnym" gościem. po pierwszych sukcesach trochę mu sodówka uderzyła i to widać. dobry jest, ale od pewnego czasu irytuje mnie ta jego buta na korcie.
blokujTo może ja zwróciłam na niego uwagę nieco później. Kilka jego wypowiedzi mi też nie podeszło. Gra bardzo dobrze, ale jego mowa ciała na korcie mnie irytuje. Młody Rafa też był wojowniczy, ale też miał dużo pokory, której u Tsitsi nie widzę. Ale może kiedyś mnie przekona! :)
blokujCześć....
Mnie zraził wypowiedzią, jak to dobrze bawił się w trakcie meczu z HuHu..... (pierwszy ich mecz)...
Po prostu brak jakiegokolwiek szacunku dla przeciwnika.
blokujTo nawet nie był ich pierwszy mecz, bo już grali w NextGen. Tym bardziej to było nie na miejscu. Na nextgen zniszczył słuchawki, wrzeszczał na ojca i chodził jak lew w klatce. Ja rozumiem, że prawo młodości, ale nie lubię łamania rakiet i innego wandalizmu.
blokujRacja, zapomniałam o NG....
blokujA jeszcze nie pamiętam... Skrytykował kogoś, że stoi 8 metrów za linią końcową i czeka na jego błędy... :P
Nie da się chłop lubić i tyle...
Buta... Tak samo nie trawię Złotnika.....
blokujZ Dzumhurem! By mi tak o Rafie powiedział, to może się pożegnać z fanowaniem na zawsze ;) Złotnik to też miał u mnie długo krechę. Teraz już mi trochę przeszło, ale bez zachwytu.
blokujTak na spokojnie, nie denerwujcie się tym, co napiszę... Jego zachowanie to szkoła PM-a, który chce aby on tak zachowywał się wobec przeciwników. Taka dodatkowa presja ;). Zmieni trenera, będzie się zachowywał normalniej...
PS Dlaczego ja to wypisuję? Nudny się już robię........... ;/
blokujTrafiłeś w punkt.,też się nad tym zastanawiałam...
Podobne trochę zachowanie do SW...
blokuj;) Nie denerwuję się ;)
blokujstrach się bać:P hejt? do tej pory miałam inne wyobrażenie o 'hejcie':) normalna, kulturalna dyskusja :)) miłego dnia! :))
blokujOk. Poszło do recyclingu! ;-)
blokujjestem ostatnią osobą, która miałaby Cię stawiać na równi z hejterami, trollami itd. moje całe wytłumaczenie znajdziesz sama wiesz gdzie
blokujBardzo mnie cieszy ten komentarz.
Po męsku. Po szlagu i na piwo!
Każda płaci za siebie! ;-)
blokujCzemu po męsku? Mądrość jest domeną kobiet. :)
blokujDziś wyjątkowo trzeba ogłosić, bo jeszcze chyba nie było:
#ThiemPotterek
!!!
blokujKryptofanka Novaka zdemaskowała kryptofana Dominicka. ;D
blokuj#ThiemPotterek!!
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.