blokujWiem że już wszyscy się rozeszli dawno, ale muszę przemówić... Na koniec, jako prowadzący chciałbym raz jeszcze pogratulować zwycięzcom, i podziękować wszystkim uczestnikom tego etapu, bo bez uczestników to nic by nie było :P
Dzięki za poświęcony czas, za wyrozumiałość, za to że znosiliście moje prowadzenie przez te niemal dwa tygodnie turnieju, za staranne i w większości punktualne oddawanie typów, (spóźnialskim też oczywiście dziękuję :P) za pomoc przy podliczaniu i aktualizowaniu tabel (tutaj szczególnie Ra i Tom), Supervisorowi oczywiście jak zawsze za sprawny nadzór :D Kibicom oczywiście także dziękuję! Dziękuję też za zachowanie postawy fair play, za czujne oko, wyłapywanie i poprawianie moich błędów (Drwall - szacun), gdyż jak wiadomo nieomylny nie jestem :P Dzięki za obecność, mam nadzieję że atmosfera była okej i że dobrze się bawiliście tutaj na blogu przez czas trwania etapu no i cóż, zapraszam już wszystkich na kolejny, do Marty, która na pewno dotrzyma wszelkich starań aby Miami 2019 było równie udane. Dobrej nocy i do napisania na Miami :)
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.