blokujCzewa walka o miejsca 5-6
forBET Włókniarz Częstochowa - truly.work Stal Gorzów
5 kwietnia 2019, 20:30
47 : 43
Relacja
blokujCzewa walka o miejsca 5-6
blokujmoze tak byc..
blokujCieślak strzelił sobie w kolano z tym torem
blokujczy ja wiem...odstrzelił troche Lindgrena ale za to w miare Paweł...Na razie Włókniarz blado
blokujCzyli Fredka nie jest takim kosmita
blokujA pieprzysz u nas pkt wszyscy w Gorzowie 2 zawodnikow robi wynik
blokuju was wszyscy? tzn kto?
blokujW Gorzwie 2 zawodnikow 26pkt....robi a reszta gdzie
blokujZobaczysz w Gorzowie na Jancarzu. ;)
blokujAbsolutnie nie sugerowalbym sie dzisuejszym wynikiem. Nas dzisiaj stawiali w roli faworyta i co? U was Może być dokładnie to samo :-) liga w tym roku będzie mega wyrówna i Obyśmy się nie zdziwili że motor rozjedzie GKM w niedzielę.
blokujLindgren u nas nie istnieje Przedpełski tak samo..
blokujZ tą róznica że Thomsen chyba dawno nie jeździł u was , nie wiem czy w ogóle , stad były domysły ze pojedzie słabo. A Lindgrenowi a zwlaszcza Pawłowi tor w GW nie leży w ogole. Ale masz rację , przyjdzie mecz to się zobaczy jak wypadną:) Do tego trochę czasu jeszcze jest.
blokujPaweł strasznie nie lubi waszego toru
blokuj??? Akurat Pawel sobie tam niezle radzi
blokujNo nie lubi nic do niego nie mam.Fredka tak samo na lidze czy na GP 5 pkt ronbił.Karczmarz go woził.Zagar mimo,ze u nas jezdził tez nie zachwyca.I juniorka lepiej pojedzie.
blokuj0.7 za mocno przegiął z torem. Bartek i Krzysiek się pogubili. Ale nie wziął pod uwagę, że Zagar i inni także. A Thomsen był wolny od sugestii i pokazał klasę.
blokujMasakra. To nie byl nasz tor....
blokujCiesz sie ,że wygraliście 4pkt...Mielisci nas do 38-40 rozjechac a zrobilismy 43 ze słabym KK...
blokujOd dzis interesujesz sie zuzlem i kibicujesz ????
blokujDo zobaczenia w 14 kolejce gorzow :):) ciekawe w jakiej sytuacji w tsbeli beda nasze druzyny wtedy. Gosc z zielonej napisal kto u nas niby pkt ?? wszyscy??
blokujA co mnie obchodzi 14 kolejka ??? Mecz moze byc za tydzien i o wynik mi chodzi. Obudz sie albo idz juz spac. Pozdrawiam i spokojnej nocy.
blokuju was dwóch 24...faktycznie przepasc...
blokuji gratki dla pokonanych...te dwa ostatnie biegi zamazują nieco obraz ale fajne zawody były. Troszke mijanek jak na nasz tor, calkiem nieźle. Pozdro.
blokuj5 pkt jak na 2 linię to nie jest zły wynik, ale w Toruniu też tyle robił. Wyszedł mu tak naprawdę 1 bieg.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.