blokujThomsen to najlepszy transfer w lidze.
forBET Włókniarz Częstochowa - truly.work Stal Gorzów
5 kwietnia 2019, 20:30
47 : 43
Relacja
blokujThomsen to najlepszy transfer w lidze.
blokujW niedziele zobaczysz mikkelsena i zobaczymy
blokujPo jednym meczu taka ocena? Lol
blokujBedzie kozak ma moc na dystansie i widac nie boi sie.
blokujNo zobaczymy na koniec sezonu ☺
blokujNa memoriale też wymiatał ??
blokujDebiutant na wyjeździe w 1 meczu .... zobaczysz co on potrafi jak będzie miał mechaników .
blokujJa nie mówię,że tak nie będzie,ale na to raczej musimy poczekać bo może miał strzała i tyle
blokujMa potencjał widac po nim,ze kawał zawodnika jest.
blokujWyciągneliśmy go z Rawicza z roku na rok ma barani skok w formie jak ma wszystko poukładane on plynie po torze nie chodzi o start on jedzie to walczak nie startowiec "perełka'
blokujKolego spokojnie to jest dopiero 1 mecz zobaczymy dalej ale zawodnik dobry
blokujSpoko trochę się zajarałem ale miałem tą przyjemnośc go ogladać na codzień wiem na co go stać .
blokujFajne dzis zawody pojechał no gdy by go Gdańsk miał to była by siła do tego składu co macie teraz
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.